Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Ένδυση

DAY SA

3%
Κερδίζετε και εξαργυρώνετε ευρώ €πιστροφή στα καταστήματα Day Billy Sabbado που συμμετέχουν στο πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή.

Τα προϊόντα της Day Billy Sabbado

Στα καταστήματα Day Billy Sabbado βρίσκετε γυναικεία μόδα υψηλής ποιότητας και αισθητικής.

Όραμα

Η DAY Billy Sabbado θέλει να αποτελεί κομμάτι της ζωής κάθε σύγχρονης γυναίκας, προσφέροντας ποιοτικές και κομψές επιλογές που κάνουν την καθημερινότητά της πιο όμορφη.

Κάθε σεζόν δημιουργεί ένα συναρπαστικό concept μόδας. Αποστολή της είναι να μεταμορφώσει την καθημερινή γυναίκα σε θηλυκή και δυναμική προσωπικότητα που καταφέρνει τα πάντα με το δικό της μοναδικό στιλ.

Για τη Day Billy Sabbado

Η εταιρεία ιδρύθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1975 από τον σχεδιαστή Βασίλη Σαββαδόπουλο. Μέχρι σήμερα το εμπορικό και παραγωγικό τμήμα της βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη.

Συνεχίζει την ανοδική πορεία της χάρη στο όραμά της, τη δυναμική της ομάδας σχεδιασμού και ανάπτυξης, και το αφοσιωμένο ανθρώπινο δυναμικό σε όλους τους τομείς των δραστηριοτήτων της.

Το 1999 ξεκίνησε η συνεργασία της με τα πολυκαταστήματα Hondos Center και Notos Galleries σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Βουλγαρία.

Το δυναμικό της περιλαμβάνει σήμερα 125 άτομα.

Δραστηριοποιείται σε Ελλάδα και Κύπρο με 10 καταστήματα λιανικής πώλησης και τα ρούχα της φιγουράρουν ακόμη σε 150 καταστήματα. Διεθνώς δραστηριοποιείται σε Γαλλία, Γερμανία, Κύπρο, Βουλγαρία, Αλβανία, Αρμενία και Ιράν.