Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Κοσμήματα

Άννα Μαρία Μαζαράκη

1%
στις αγορές σας στα καταστήματα

Κερδίζετε και εξαργυρώνετε ευρώ €πιστροφή στα καταστήματα Άννα Μαρία Μαζαράκη σε όλη την Ελλάδα που συμμετέχουν στο πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή.

Προϊόντα της Άννα Μαρία Μαζαράκη

Στα καταστήματα Άννα Μαρία Μαζαράκη βρίσκετε ποικιλία από γυναικεία, αντρικά και παιδικά κοσμήματα και αξεσουάρ. Συγκεκριμένα, βρίσκετε:

  • Κολιέ, βραχιόλια, σκουλαρίκια και δαχτυλίδια
  • Τσάντες, πορτοφόλια και μπρελόκ
  • Αρώματα
  • Γούρια

Τα κοσμήματα είναι κατασκευασμένα από χρυσό Κ9, Κ14 και Κ18, ασήμι 925, ημιπολύτιμες πέτρες και μέταλλα.

Όραμα

«Η εταιρεία Άννα Μαρία Μαζαράκη αποτελεί σήμερα μια σύγχρονη lifestyle μάρκα κοσμημάτων, με παρουσία σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο. Το όραμα της εταιρείας μας εκφράζεται μέσα από το συνδυασμό εξαιρετικής ποιότητας κοσμημάτων αλλά ταυτόχρονα και προσιτής τιμής που προσφέρουμε σε όλες τις γυναίκες. Η δεοντολογία μας πηγάζει από τη γυναικεία φύση, τη δύναμη και την ομαδικότητα».

Για την Άννα Μαρία Μαζαράκη

Η Άννα Μαρία Μαζαράκη ξεκίνησε το 1995 στην Αθήνα δημιουργώντας κοσμήματα για τις φίλες της. Σήμερα, ακολουθώντας την ίδια φιλοσοφία, συνεχίζει να χαρίζει χαμόγελα και αυτοπεποίθηση σχεδιάζοντας κοσμήματα που μπορούν να ικανοποιήσουν τις ξεχωριστές επιθυμίες της κάθε γυναίκας.

Στα καταστήματα της εταιρείας, θα βρείτε συλλογές διαχρονικών κοσμημάτων, καθώς και μοντέρνα, εντυπωσιακά σχέδια, εμπνευσμένα από τη σύγχρονη γυναίκα.

Επισκεφθείτε σήμερα ένα κατάστημα Άννα Μαρία Μαζαράκη και αφεθείτε στον κόσμο της μόδας και της προσιτής πολυτέλειας!