Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Εστιατόρια

Acropolis Secret Restaurant

5%
στο εστιατόριο

Κερδίζετε και εξαργυρώνετε ευρώ €πιστροφή σε ένα από τα κορυφαία rooftop εστιατόρια της Ευρώπης, το Acropolis Secret Restaurant, στο ξενοδοχείο Divani Palace Acropolis.

Η εξαργύρωση ευρώ €πιστροφή ισχύει τόσο για τους πελάτες που διαμένουν στο ξενοδοχείο όσο και για εξωτερικούς πελάτες.

Για τo Acropolis Secret Restaurant

Το Acropolis Secret Restaurant βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας και περιμένει να το ανακαλύψετε.

Ένα γαστρονομικό μυστικό στη σκιά της Ακρόπολης που αποκαλύπτεται για τους λάτρεις του εξαιρετικού φαγητού και αποτελεί αγαπημένο προορισμό της πόλης για απαράμιλλες καλοκαιρινές βραδιές με μοναδικές γεύσεις.

Απολαύστε το ιδιαίτερο και προσεγμένο μενού που παντρεύει την παραδοσιακή ελληνική κουζίνα με τη σύγχρονη δημιουργικότητα, σε μια μαγευτική ατμόσφαιρα στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας.

Για τον Όμιλο Διβάνη

Ο Όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη αποτελείται από 7 πολυτελή ξενοδοχεία σε όλη την Ελλάδα (Αθήνα, Μετέωρα, Λάρισα και Κέρκυρα) και πρωταγωνιστεί στον ελληνικό και τον διεθνή τουρισμό. Προσφέρει υψηλές παροχές και ανέσεις με πάνω από 60 χρόνια λειτουργίας.

Ο Όμιλος ανανεώνει και βελτιώνει διαρκώς την εμπειρία των πελατών του, ενώ παραμένει σταθερός στις αρχές και τα ιδανικά της ελληνικής φιλοξενίας. Τα ξενοδοχεία Διβάνη:

  • Ανακαινίζονται και εκσυγχρονίζονται συνεχώς. 
  • Δημιουργούν νέα προϊόντα και υπηρεσίες.
  • Εναρμονίζουν τις παροχές τους με τις εξατομικευμένες ανάγκες των επισκεπτών τους, με σκοπό να ξεπερνούν κάθε προσδοκία.

Η εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα άνεσης και η  πολυτελής φιλοξενία χαρακτηρίζουν τα ξενοδοχεία μας. Εδώ και χρόνια προσφέρουμε στους εκλεκτικούς επισκέπτες μας την αίσθηση ότι πραγματικά βρίσκονται στο σπίτι τους.