Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση
New Personal Banking Debit MastercardEco Plastic

Η νέα βιοδιασπώμενη χρεωστική κάρτα Personal Banking Debit Mastercard ανήκει στη νέα γενιά καρτών Eurobank με μοντέρνο κάθετο σχεδιασμό. Με την κάρτα σας απολαμβάνετε αποκλειστικά προνόμια. Έχετε υψηλότερο ποσοστό επιστροφής που φτάνει έως 15% σε επιλεγμένες επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή Premium.

Η νέα γενιά καρτών Eurobank

Η νέα γενιά χρεωστικών καρτών Eurobank έχει μοντέρνο κάθετο σχεδιασμό. Είναι βιοδιασπώμενες, για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Προστατεύουμε το περιβάλλον

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, η Eurobank προσφέρει βιοδιασπώμενες κάρτες. Μια από αυτές είναι και η χρεωστική κάρτα Personal Banking Debit Mastercard.

Κατασκευάζονται από πολυγαλακτικό οξύ (PLA), ένα μη πετρελαϊκό και μη τοξικό πλαστικό υποκατάστατο. Για την παραγωγή του υλικού καταναλώνεται λιγότερη ενέργεια και εκπέμπεται σημαντικά λιγότερη ποσότητα αερίων του θερμοκηπίου.

Στη λήξη τους, οι νέες βιοδιασπώμενες κάρτες Eurobank μπορούν να ανακυκλωθούν ή να κομποστοποιηθούν.

Το νέο υλικό που χρησιμοποιούμε έχει τις ίδιες προδιαγραφές αντοχής με το προηγούμενο πλαστικό υλικό.

Κάνουμε πράξη τη δέσμευσή μας να προστατεύουμε το περιβάλλον και να προάγουμε την αειφόρο ανάπτυξη.

Καινοτόμος κάθετος σχεδιασμός

Οι χρεωστικές κάρτες νέας γενιάς Eurobank έχουν μοντέρνο κάθετο σχεδιασμό.

Για πρώτη φορά γεφυρώνουμε τη φυσική και την ψηφιακή εμφάνιση και σας προσφέρουμε την ίδια εμπειρία στις συναλλαγές με την κάρτα σας:

  • Στη φυσική μορφή της, όταν κάνετε αγορές ή πληρωμές σε μηχάνημα POS.
  • Στην ψηφιοποιημένη μορφή της με το Eurobank Wallet.

Χρωματιστό περίγραμμα

Εφαρμόζουμε το colour edge με κόκκινο χρώμα στο περίγραμμα των νέων χρεωστικών καρτών μας.

Έτσι, τις εντοπίζετε πιο εύκολα μέσα στο πορτοφόλι σας.

Απλότητα στην εμφάνιση

Στις χρεωστικές κάρτες της νέας γενιάς Eurobank βλέπετε όλα τα στοιχεία στην πίσω όψη τους.

Είναι η τελευταία τάση στον σχεδιασμό των καρτών σε παγκόσμιο επίπεδο. Την εφαρμόσαμε για να έχετε στα χέρια σας μια σύγχρονη κάρτα τόσο ως προς τις λειτουργίες της όσο και ως προς την εμφάνισή της.

Ελευθερία στην καθημερινότητά σας

Χρησιμοποιήστε τη χρεωστική κάρτα σας Personal Banking Debit Mastercard σε όλο τον κόσμο για αγορές έως 4.000€ την ημέρα. Μπορείτε να προσαρμόσετε το όριό σας τηλεφωνικά στο EuroPhone Personal Banking στο 2109555111 ή σε ένα κατάστημά μας.

Πραγματοποιήστε τις συναλλαγές σας online ή σε 33.000.000 σημεία με το σήμα Mastercard σε όλο τον κόσμο. Ο λογαριασμός σας χρεώνεται εκείνη τη στιγμή. Δεν επιβαρύνεστε με τόκους.

Στα ATM μας πληρώνετε λογαριασμούς, εξοφλείτε τις δόσεις του δανείου σας, κάνετε αναλήψεις ή καταθέσεις μετρητών. Ελέγχετε το υπόλοιπο του λογαριασμού σας και βλέπετε τις 10 τελευταίες κινήσεις.

Πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή Premium

Με τη χρεωστική κάρτα σας Personal Banking Debit Mastercard έχετε αποκλειστικά προνόμια επιβράβευσης. Κερδίζετε υψηλότερα ποσοστά επιστροφής και περισσότερα προνόμια σε επιλεγμένες επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή Premium.

Επιπλέον, κερδίζετε και εξαργυρώνετε ευρώ σε πάνω από 8.500 επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή.

Μέσα από το €πιστροφή app μπορείτε εύκολα να παρακολουθείτε πόσα ευρώ έχετε κερδίσει. Βρείτε στον χάρτη σε ποιες επιχειρήσεις μπορείτε να τα εξαργυρώσετε.

Χτίστε το αφορολόγητό σας

Πολλές από τις συναλλαγές που πραγματοποιείτε με την Personal Banking Debit Mastercard είναι δαπάνες που χτίζουν το αφορολόγητό σας.

Ο υπολογιστής αφορολόγητου προσθέτει αυτόματα τις συναλλαγές και τις δαπάνες που χτίζουν το αφορολόγητό σας: π.χ. πληρωμές online και αγορές σε e-shop ή φυσικά καταστήματα.

Ανοίξτε το Eurobank Mobile App ή συνδεθείτε στο e-Banking σας για να δείτε το συνολικό ποσό των δαπανών σας μέχρι εκείνη τη στιγμή:

  • Eurobank Mobile App > Αφορολόγητο
  • e-Banking > Υπολογιστής αφορολόγητου > ΟΛΕΣ οι δαπάνες

Συναλλαγές με ασφάλεια

Με την τεχνολογία των ανέπαφων συναλλαγών κάνετε τις αγορές σας πιο γρήγορα και η κάρτα δεν χρειάζεται να φεύγει από τα χέρια σας. Μέχρι 30.06.2021 δεν χρειάζεται να πληκτρολογείτε το PIN σας για ποσά έως 50€.

Μπορείτε επίσης να ψηφιοποιήσετε τη χρεωστική κάρτα σας στο Eurobank Wallet, εφόσον έχετε κινητό Android 5+. Έτσι, θα μπορείτε να κάνετε ανέπαφες συναλλαγές σε POS και με το κινητό σας, χωρίς την κάρτα σας στη φυσική μορφή της.

Η τεχνολογία Chip & PIN της χρεωστικής κάρτας σάς προστατεύει όταν κάνετε αγορές σε φυσικά καταστήματα. Κάθε συναλλαγή σας πάνω από 50€ εγκρίνεται μόνο όταν πληκτρολογείτε το PIN της κάρτας σας.

Με την υπηρεσία Cards Control, ελέγχετε δωρεάν τις λειτουργίες της κάρτας σας, εύκολα και με ασφάλεια από το κινητό ή τον υπολογιστή σας. Μέσα από το Eurobank Mobile App ή το e-Banking σας απενεργοποιείτε προσωρινά την κάρτα, αλλάζετε το ημερήσιο όριο ανάληψης μετρητών, επιλέγετε εάν θέλετε να κάνετε αγορές online κ.ά.

Αποκλειστική γραμμή εξυπηρέτησης

Με τον αριθμό της χρεωστικής κάρτας σας και το EuroPhone Banking PIN σας μπορείτε να κάνετε τηλεφωνικά πληρωμές και μεταφορές χρημάτων.

Τηλεφωνήστε στην αποκλειστική γραμμή εξυπηρέτησης EuroPhone Personal Banking:

  • 2109555111 (από κινητό ή σταθερό)

Ένας εκπρόσωπός μας είναι στη διάθεσή σας 24 ώρες το 24ωρο.

Δείτε αναλυτικά πώς σας διευκολύνει καθημερινά το EuroPhone Personal Banking.

Ενημέρωση 24 ώρες το 24ωρο

Οποιαδήποτε στιγμή ενημερώνεστε για τις κινήσεις της χρεωστικής κάρτας σας Personal Banking Debit Mastercard και παρακολουθείτε το υπόλοιπο του συνδεδεμένου λογαριασμού:

  • Από το κινητό σας μέσα από το Eurobank Mobile App.
  • Από τον υπολογιστή ή το tablet σας με e-Banking.
  • Τηλεφωνικά μέσω EuroPhone Personal Banking.
  • Στα ΑΤΜ μας. 

Αποκτήστε χρεωστική κάρτα

Για να αποκτήσετε χρεωστική κάρτα Personal Banking Debit Mastercard, ελάτε με ραντεβού στο κατάστημα που σας εξυπηρετεί και μιλήστε με τον Personal Banker σας.

ΚΛΕΙΝΩ ραντεβού σε κατάστημα

Δεν θα χρειαστεί να περιμένετε στην ουρά. Την ημέρα και ώρα του ραντεβού, θα σας καλέσουμε από την είσοδο του καταστήματος με βάση την ώρα του ραντεβού σας. Έτσι, θα μπείτε αμέσως για να αποκτήσετε χρεωστική κάρτα.

Η χρεωστική κάρτα σας εκδίδεται εκείνη τη στιγμή.

Δείτε πώς αποκτάτε χρεωστική κάρτα και ποια είναι τα απαραίτητα δικαιολογητικά.