Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Χρεωστική κάρτα Personal Banking Debit Mastercard image

Με τη χρεωστική κάρτα Personal Banking Debit Mastercard απολαμβάνετε αποκλειστικά προνόμια. Έχετε υψηλότερο ποσοστό επιστροφής που φτάνει έως 15% σε επιλεγμένες επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή Premium. Οι συναλλαγές σας γίνονται με άμεση χρέωση του λογαριασμού σας.

Ελευθερία στην καθημερινότητά σας

Χρησιμοποιήστε τη χρεωστική κάρτα σας Personal Banking Debit Mastercard σε όλο τον κόσμο για αγορές έως 4.000€ την ημέρα. Μπορείτε να προσαρμόσετε το όριό σας τηλεφωνικά στο EuroPhone Personal Banking στο 2109555111 ή σε ένα κατάστημά μας.

Πραγματοποιήστε τις συναλλαγές σας online ή σε 33.000.000 σημεία με το σήμα Mastercard σε όλο τον κόσμο. Ο λογαριασμός σας χρεώνεται εκείνη τη στιγμή. Δεν επιβαρύνεστε με τόκους.

Στα ATM μας πληρώνετε λογαριασμούς, εξοφλείτε τις δόσεις του δανείου σας, κάνετε αναλήψεις ή καταθέσεις μετρητών. Ελέγχετε το υπόλοιπο του λογαριασμού σας και βλέπετε τις 10 τελευταίες κινήσεις.

Πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή Premium

Με τη χρεωστική κάρτα σας Personal Banking Debit Mastercard έχετε αποκλειστικά προνόμια επιβράβευσης. Κερδίζετε υψηλότερα ποσοστά επιστροφής και περισσότερα προνόμια σε επιλεγμένες επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή Premium.

Επιπλέον, κερδίζετε και εξαργυρώνετε ευρώ σε πάνω από 8.500 επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή.

Μέσα από το €πιστροφή app μπορείτε εύκολα να παρακολουθείτε πόσα ευρώ έχετε κερδίσει. Βρείτε στον χάρτη σε ποιες επιχειρήσεις μπορείτε να τα εξαργυρώσετε.

Χτίστε το αφορολόγητό σας

Πολλές από τις συναλλαγές που πραγματοποιείτε με την Personal Banking Debit Mastercard είναι δαπάνες που χτίζουν το αφορολόγητό σας.

Ο Υπολογιστής Αφορολόγητου προσθέτει αυτόματα τις συναλλαγές και τις δαπάνες που χτίζουν το αφορολόγητό σας: π.χ. πληρωμές online και αγορές σε e-shop ή φυσικά καταστήματα.

Ανοίξτε το Eurobank Mobile App ή συνδεθείτε στο e-Banking σας για να δείτε το συνολικό ποσό των δαπανών σας μέχρι εκείνη τη στιγμή:

  • Eurobank Mobile App > Αφορολόγητο
  • e-Banking > Υπολογιστής αφορολόγητου > ΟΛΕΣ οι δαπάνες

Συναλλαγές με ασφάλεια

Με την τεχνολογία των ανέπαφων συναλλαγών κάνετε τις αγορές σας πιο γρήγορα και η κάρτα δεν χρειάζεται να φεύγει από τα χέρια σας. Μέχρι 31.05.2020 δεν χρειάζεται να πληκτρολογείτε το PIN σας για αγορές έως 50€.

Η τεχνολογία Chip & PIN της χρεωστικής κάρτας σάς προστατεύει όταν κάνετε αγορές σε φυσικά καταστήματα. Κάθε συναλλαγή σας πάνω από 50€ εγκρίνεται μόνο όταν πληκτρολογείτε το PIN της κάρτας σας.

Αποκλειστική γραμμή εξυπηρέτησης

Με τον αριθμό της χρεωστικής κάρτας σας και το EuroPhone Banking PIN σας μπορείτε να κάνετε τηλεφωνικά πληρωμές και μεταφορές χρημάτων.

Τηλεφωνήστε στην αποκλειστική γραμμή εξυπηρέτησης EuroPhone Personal Banking:

  • 2109555111 (από κινητό ή σταθερό)

Ένας εκπρόσωπός μας είναι στη διάθεσή σας 24 ώρες το 24ωρο.

Δείτε αναλυτικά πώς σας διευκολύνει καθημερινά το EuroPhone Personal Banking.

Ενημέρωση 24 ώρες το 24ωρο

Οποιαδήποτε στιγμή ενημερώνεστε για τις κινήσεις της χρεωστικής κάρτας σας Personal Banking Debit Mastercard και παρακολουθείτε το υπόλοιπο του συνδεδεμένου λογαριασμού:

  • Από το κινητό σας μέσα από το Eurobank Mobile App.
  • Από τον υπολογιστή ή το tablet σας με e-Banking.
  • Τηλεφωνικά μέσω EuroPhone Personal Banking.
  • Στα ΑΤΜ μας.

Προνόμια υγείας για όλη την οικογένεια

Η χρεωστική κάρτα Personal Banking Debit Mastercard προσφέρει σε εσάς και την οικογένειά σας σημαντικά προνόμια για τη φροντίδα της υγείας σας:

  • Απεριόριστες επισκέψεις με 20€ / επίσκεψη στα εξωτερικά ιατρεία των κλινικών του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών.
  • Eκπτώσεις σε διαγνωστικές και επιλεγμένες εξετάσεις.

Δείτε τα προνόμιά σας στο πρόγραμμα υγείας Diamond Health Plus. 

Αποκτήστε χρεωστική κάρτα

Για να αποκτήσετε χρεωστική κάρτα Personal Banking Debit Mastercard, μιλήστε με τον Personal Banker σας σε ένα κατάστημά μας.

ΒΡΙΣΚΩ κοντινό κατάστημα

Η χρεωστική κάρτα σας εκδίδεται εκείνη τη στιγμή.

Δείτε πώς αποκτάτε χρεωστική κάρτα και ποια είναι τα απαραίτητα δικαιολογητικά.