Προσφορές για τις κάρτες Eurobank | Eurobank
Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση
   

5% €πιστροφή στις αποδράσεις σας με το Eurobank Travel!

Αγοράστε εισιτήρια, οργανώστε το ταξίδι σας ή κλείστε θέση σε οργανωμένη εκδρομή στην Ελλάδα ή το εξωτερικό από το Eurobank Travel και κερδίστε 5% €πιστροφή.

Η προσφορά ισχύει για αγορές από 21.09.2018 έως και 20.10.2018, όποια κι αν είναι η ημερομηνία που θα πραγματοποιήσετε το ταξίδι σας. 

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να πληρώσετε με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα Eurobank που συμμετέχει στο πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή. Με την πιστωτική κάρτα σας Eurobank μπορείτε επιπλέον να εξοφλήσετε ποσά πάνω από 90€ σε 6 άτοκες δόσεις.

Ενημερωθείτε online για προσφορές, κρατήσεις εισιτηρίων κι άλλες πληροφορίες ή τηλεφωνήστε στο 2104849900.

Laptop από τα Public με 20% €πιστροφή!

Αγοράστε laptop αξίας από 599€ και πάνω στα καταστήματα Public ή online από το public.gr και κερδίστε 20% €πιστροφή!

Η προσφορά ισχύει για αγορές από 20.09.2018 έως και 29.09.2018 με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα Eurobank που συμμετέχει στο πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή, όπως προβλέπουν οι όροι και προϋποθέσεις της.

Εξαιρούνται τα προϊόντα Apple.

Εξαργυρώστε τα ευρώ €πιστροφή σας στην AEGEAN και μπείτε στην κλήρωση!

Αποκτήστε εισιτήρια του δικτύου της AEGEAN και της Olympic Air από 27.08.2018 έως και 30.09.2018 με τις πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες Eurobank που συμμετέχουν στο πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή εξαργυρώνοντας τα ευρώ €πιστροφή που έχετε συγκεντρώσει.

Με κάθε συναλλαγή για απόκτηση εισιτηρίων με εξαργύρωση, μπαίνετε στην κλήρωση για 2 διπλά εισιτήρια με επιστροφή για όποιον προορισμό του δικτύου της AEGEAN ή της Olympic Air θέλετε στην Ελλάδα ή το εξωτερικό.

Δείτε πώς εξαργυρώνετε τα ευρώ €πιστροφή σας στο δίκτυο της AEGEAN και της Olympic Air.

Ενημερωθείτε αναλυτικά για τους όρους συμμετοχής στην κλήρωση.

12 άτοκες δόσεις για την εξόφληση οφειλών δημοσίου!

Ελαφρύνετε το βάρος των ενήμερων οφειλών σας προς το δημόσιο. Εξοφλήστε τις φορολογικές υποχρεώσεις σας, όπως φόρο εισοδήματος και ΕΝΦΙΑ, σε έως και 12 άτοκες δόσεις με πιστωτικές κάρτες Eurobank.

Εξοφλήστε δωρεάν τις οφειλές σας online στο livepay.gr ή τηλεφωνικά στο EuroPhone Banking. Εναλλακτικά, ελάτε σε ένα κατάστημά μας.

Μπορείτε να ζητήσετε αύξηση του ορίου της πιστωτικής κάρτας σας online ή στο EuroPhone Banking:

  • 2109555000
  • 801 111 1144 (μόνο από σταθερό)