Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση
Πρόγραμμα «Σπίτι μου»

Πρόγραμμα «Σπίτι μου»

Έως 150.000 ευρώ

για νέους 25-39 ετών

Άτοκο για το 75% του ποσού

από τη ΔΥΠΑ

Ελκυστικό επιτόκιο

από την Εurobank για το υπόλοιπο ποσό

  

Την Παρασκευή 29.09.2023 στις 14:00 έληξε η προθεσμία για την υποβολή νέων αιτήσεων για το πρόγραμμα «Σπίτι μου». Δείτε αναλυτικά το δελτίο τύπου της ΔΥΠΑ.

Ωστόσο, εάν θέλετε να αγοράσετε ή να ανακαινίσετε το σπίτι σας, δείτε τα στεγαστικά δάνεια που σας προσφέρει η Eurobank. Ακολουθήστε τη διαδικασία και αποκτήστε το δάνειο που καλύπτει τις ανάγκες σας.

Το πρόγραμμα «Σπίτι μου» παρέχει χαμηλότοκο στεγαστικό δάνειο έως 150.000€ για νέους ή ζευγάρια 25-39 ετών για την αγορά πρώτης κατοικίας. Χρηματοδοτείται από τη Δημόσια Υπηρεσία Απασχόληση (ΔΥΠΑ) υπό την εποπτεία του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, και του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Το στεγαστικό δάνειο για νέους μέσα από το πρόγραμμα «Σπίτι μου» έχει χαμηλότερο επιτόκιο από ένα κοινό στεγαστικό δάνειο. Το 75% του δανείου χρηματοδοτείται άτοκα από το Δημόσιο. Το υπόλοιπο 25% χρηματοδοτείται έντοκα από την Eurobank με κυμαινόμενο επιτόκιο. Έτσι, το επιτόκιο στο σύνολο του δανείου μπορεί να είναι ίσο με μεσοσταθμικό επιτόκιο Euribor 3m συν spread 0,63% ή χαμηλότερο.

Εάν έχετε 3 ή περισσότερα παιδιά, το δάνειό σας είναι άτοκο, επειδή δικαιούστε 100% επιδότηση τόκων από το πρόγραμμα. Αρκεί να το εξοφλείτε χωρίς καθυστερήσεις.

Για να λύσετε τις απορίες σας, δείτε τι απαντάμε στις συχνές ερωτήσεις σας για το πρόγραμμα «Σπίτι μου».

Εναλλακτικά, τηλεφωνήστε στην Ειδική Γραμμή Εξυπηρέτησης για Στεγαστικά Δάνεια της Eurobank:

  • 2109555888, Δευτέρα έως Παρασκευή, 09:00-21:00

Ανακαλύψτε το πρόγραμμα «Σπίτι μου»

Για να λύσετε τις απορίες σας, δείτε τι απαντάμε στις συχνές ερωτήσεις σας για το στεγαστικό δάνειο με το πρόγραμμα «Σπίτι μου».

Μπορείτε επίσης να ενημερωθείτε αναλυτικά στην Ειδική Γραμμή Εξυπηρέτησης για Στεγαστικά Δάνεια της Eurobank:

  • 2109555888, Δευτέρα έως Παρασκευή, 09:00-21:00

Σας καθοδηγούμε σε κάθε βήμα από την οικονομική προέγκριση μέχρι την εκταμίευση του στεγαστικού δανείου σας.

 
 

Δείτε το βίντεο

Πρόγραμμα «Σπίτι μου»