Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση
Γονείς με την κόρη τους και ένας γιατρός στέκονται χαμογελαστοί.

Ασφάλεια υγείας Εξασφαλίζω περίθαλψη για όλους

Έως 700.000€
για τα έξοδα νοσηλείας σας
Νοσοκομειακή περίθαλψη
σε Ελλάδα και εξωτερικό
Από 20€ / μήνα για εσάς
από 18€ / μήνα για το παιδί σας
Με την ασφάλεια υγείας Εξασφαλίζω περίθαλψη για όλους της Eurolife FFH ΑΕΑΖ εξασφαλίζετε νοσοκομειακή περίθαλψη για εσάς και το παιδί σας. Καλύπτει τα έξοδά σας σε νοσοκομεία και κλινικές στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Περιλαμβάνει δωρεάν check-up κάθε χρόνο και επιδόματα.

Συνδυάστε την ασφάλεια Εξασφαλίζω περίθαλψη για όλους με άλλα ασφαλιστικά προϊόντα που συμμετέχουν στο πρόγραμμα EurolifeSYN+ και ωφεληθείτε διπλά. Αποκτάτε περισσότερη προστασία και έχετε έκπτωση στο 2ο και σε κάθε επιπλέον συμβόλαιο που αγοράζετε.

Η ασφάλεια προσφέρεται σε συνεργασία με τις κλινικές του Ομίλου Hellenic Healthcare Group: Metropolitan General, Metropolitan Hospital, Υγεία, Μητέρα και Λητώ (προς το παρόν έχει παραχωρηθεί για τη φιλοξενία ασθενών με Covid-19).

Δείτε αναλυτικά τα προνόμια της ασφάλειας υγείας σας σε όλα τα συμβεβλημένα νοσοκομεία και κλινικές.

Η ασφάλεια Εξασφαλίζω περίθαλψη για όλους είναι προϊόν της ασφαλιστικής εταιρείας Eurolife FFH AEAZ και προσφέρεται με τη διαμεσολάβηση της Eurobank.

Αποκτήστε την ασφάλεια υγείας Εξασφαλίζω περίθαλψη για όλους

Για να αποκτήσετε την ασφάλεια υγείας Εξασφαλίζω περίθαλψη για όλους, ελάτε με ραντεβού στο κατάστημα που σας εξυπηρετεί.

Κλείνω ραντεβού σε κατάστημα

Δείτε βήμα-βήμα πώς αποκτάτε την ασφάλεια υγείας Εξασφαλίζω περίθαλψη για όλους.