Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση
Ασφάλεια υγείας Εξασφαλίζω περίθαλψη για όλους

Ασφάλεια υγείας Εξασφαλίζω περίθαλψη για όλους

Έως 700.000€
για τα έξοδα νοσηλείας σας
Νοσοκομειακή περίθαλψη
σε Ελλάδα και εξωτερικό
Από 20€ / μήνα για εσάς
από 18€ / μήνα για το παιδί σας
Με την ασφάλεια υγείας Εξασφαλίζω περίθαλψη για όλους της Eurolife FFH ΑΕΑΖ εξασφαλίζετε νοσοκομειακή περίθαλψη για εσάς και το παιδί σας. Καλύπτει τα έξοδά σας σε νοσοκομεία και κλινικές στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Περιλαμβάνει δωρεάν check-up κάθε χρόνο και επιδόματα.

Από 30.07.2021 έως και 21.01.2022 μπείτε στον διαγωνισμό Walk to Win της Eurolife FFH ΑΕΑΖ. Κατεβάστε την εφαρμογή Walk to Win, ξεκλειδώστε επιτεύγματα και κερδίσετε συμμετοχές σε κληρώσεις για δώρα.

Η ασφάλεια προσφέρεται σε συνεργασία με τις κλινικές του Ομίλου Hellenic Healthcare Group: Metropolitan General, Metropolitan Hospital, Υγεία, Μητέρα και Λητώ (προς το παρόν έχει παραχωρηθεί για τη φιλοξενία ασθενών με Covid-19). Δείτε όλα τα συμβεβλημένα νοσοκομεία και κλινικές.

Η ασφάλεια υγείας Εξασφαλίζω περίθαλψη για όλους είναι προϊόν της Eurolife FFH AEAZ και προσφέρεται από την Eurobank.

Αποκτήστε την ασφάλεια υγείας Εξασφαλίζω περίθαλψη για όλους

Για να αποκτήσετε την ασφάλεια υγείας Εξασφαλίζω περίθαλψη για όλους, ελάτε με ραντεβού στο κατάστημα που σας εξυπηρετεί.

ΚΛΕΙΝΩ ραντεβού σε κατάστημα

Δεν θα χρειαστεί να περιμένετε στην ουρά. Την ημέρα και ώρα του ραντεβού, θα σας καλέσουμε από την είσοδο του καταστήματος με βάση την ώρα του ραντεβού σας. Έτσι, θα μπείτε αμέσως για να αποκτήσετε ασφάλεια υγείας.

Δείτε βήμα-βήμα πώς αποκτάτε την ασφάλεια υγείας Εξασφαλίζω περίθαλψη για όλους.