Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση
Απολαμβάνετε lifestyle προνόμια με το Personal Banking που ομορφαίνουν και διευκολύνουν τη ζωή σας. Σας βοηθάμε να οργανώσετε εύκολα τις εξόδους σας και να σχεδιάσετε τα ταξίδια σας. Όταν αναζητάτε ακίνητο ή θέλετε να αξιοποιήσετε τον χώρο σας, σας προσφέρουμε την τεχνογνωσία των ειδικών μας.
   
Lifestyle προνόμια 1

Στην ψυχαγωγία και την ευεξία σας

Σας βοηθάμε να σχεδιάσετε τις εξόδους σας. Βρίσκουμε εισιτήρια για την παράσταση που σας ενδιαφέρει και κλείνουμε για εσάς τραπέζι στο εστιατόριο που προτιμάτε.

Εάν θέλετε να δείξετε την εκτίμησή σας με ένα δώρο, αναλαμβάνουμε να το επιλέξουμε και να το παραδώσουμε. Σας βοηθάμε να οργανώσετε προσωπικές και εταιρικές εκδηλώσεις σας για να ζήσετε εσείς και οι καλεσμένοι σας ξεχωριστές στιγμές.

Εάν σας αρέσει να φροντίζετε τον εαυτό σας, έχετε αποκλειστική έκπτωση σε πακέτα για την ευεξία και τη χαλάρωσή σας στα Holmes Place.

Lifestyle προνόμια 1
Lifestyle προνόμια 2

Στα ταξίδια σας

Αναλαμβάνουμε να βρούμε πληροφορίες και εισιτήρια για τον προορισμό που σας ενδιαφέρει. Οργανώνουμε για εσάς το ταξίδι σας και σας προσφέρουμε ειδικές τιμές σε πακέτα διακοπών. Σας εξυπηρετούμε σε ειδική γραμμή για να μην περιμένετε στο τηλέφωνο.

Εάν ταξιδεύετε με αεροπλάνο, μπορείτε να σταθμεύσετε το αυτοκίνητό σας στην Υπηρεσία Διακεκριμένης Στάθμευσης του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών σε ειδική τιμή.

Lifestyle προνόμια 2
Lifestyle προνόμια 3

Στην ακίνητη περιουσία σας

Σε συνεργασία με τη Cerved Property Services σας προσφέρουμε ειδική τιμολόγηση και εξυπηρέτηση σε υπηρεσίες συμβουλευτικής, διαχείρισης και αξιοποίησης ακινήτων.

Εκτιμάμε το ακίνητό σας ή το χαρτοφυλάκιο ακινήτων σας. Πραγματοποιούμε τεχνικούς και πολεοδομικούς ελέγχους. Αναλαμβάνουμε την ενεργειακή διαχείριση κτιρίων. Συντάσσουμε μελέτες αξιοποίησης ακινήτων και εξετάζουμε επενδυτικές ευκαιρίες. Σας βοηθάμε να βρείτε αγοραστή για ακίνητο προς πώληση.

Σας καθοδηγούμε να βρείτε το κατάλληλο ακίνητο για επαγγελματική στέγη, κατοικία ή επένδυση ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Επικοινωνήστε με τον Personal Banker που σας εξυπηρετεί για να ενημερωθείτε αναλυτικά.

Lifestyle προνόμια 3