Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Απολαμβάνετε lifestyle προνόμια με το Personal Banking που ομορφαίνουν και διευκολύνουν τη ζωή σας. Σας βοηθάμε να σχεδιάσετε τα ταξίδια σας και να ενισχύσετε τη φυσική σας κατάσταση με προνόμια ευεξίας. Απολαμβάνετε εκπτώσεις σε εκλεκτά κρασιά Ελλήνων και ξένων οινοπαραγωγών. Όταν αναζητάτε ακίνητο ή θέλετε να αξιοποιήσετε τον χώρο σας, σας προσφέρουμε την τεχνογνωσία των ειδικών μας. Κερδίζετε περισσότερα από τις αγορές σας σε επιλεγμένες επιχειρήσεις. 

   

Στην επικοινωνία σας

Εάν είστε νέος πελάτης Vodafone, μπορείτε να αποκτήσετε προγράμματα συμβολαίων κινητής ή/και σταθερής σε προνομιακή τιμή και να εξασφαλίσετε επιπλέον εκπτώσεις έως και -50%. Τα προνόμια αφορούν στα προγράμματα:

  • Vodafone Black
  • Vodafone Silver
  • Full Fiber 1 Gbps Plus με Vodafone TV

Συμπληρώνετε το email σας και λαμβάνετε οδηγίες για να κάνετε αίτηση για το πρόγραμμα Vodafone που σας ενδιαφέρει.

Lifestyle προνόμια 2

Στα ταξίδια σας

Αναλαμβάνουμε να βρούμε πληροφορίες και εισιτήρια για τον προορισμό που σας ενδιαφέρει. Οργανώνουμε για εσάς το ταξίδι σας και σας προσφέρουμε ειδικές τιμές σε πακέτα διακοπών. Σας εξυπηρετούμε σε ειδική γραμμή για να μην περιμένετε στο τηλέφωνο.

Επιπλέον, με τη χρεωστική κάρτα σας Personal Banking Debit Visa, έχετε έκπτωση σε ενοικιάσεις αυτοκινήτων από τη Hertz.

Lifestyle προνόμια 2

Σε αγορές για την κάβα σας

Απολαύστε ένα μοναδικό ταξίδι στον κόσμο του κρασιού μέσα από το botilia.gr, την online κάβα που επί 5 συνεχόμενα χρόνια βραβεύεται ως η καλύτερη στην Ελλάδα.

Κάντε τις αγορές σας σε κρασιά, είδη ντελικατέσεν, αξεσουάρ κρασιού και επιλεγμένα ποτά από το botilia.gr και κερδίστε αποκλειστική έκπτωση 10%. Αρκεί να χρησιμοποιήσετε τον εκπτωτικό κωδικό στο καλάθι των αγορών σας.

Δείτε πώς επωφελείστε από τις online αγορές με έκπτωση στο botilia.gr.

Στην ευεξία σας

Εάν σας αρέσει να φροντίζετε τον εαυτό σας, κάνετε δωρεάν εγγραφή στα Holmes Place Club και έχετε αποκλειστική έκπτωση 15% σε πρωτοποριακά πακέτα ειδικά σχεδιασμένα για την ευεξία και τη χαλάρωσή σας. Αρκεί να χρησιμοποιήσετε τη χρεωστική ή πιστωτική κάρτα σας Personal Banking.

Γυμναστείτε σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις υψηλής αισθητικής με τα πιο εξελιγμένα μηχανήματα άσκησης και απολαύστε τα προνόμια ενός premium club με διεθνή παρουσία. Ενισχύστε τη φυσική κατάστασή σας και βελτιώστε τη διατροφή και τη διάθεσή σας με ένα από τα 2 πακέτα Holmes Place Experience.

Ξεκινήστε με 3 δοκιμαστικές ημέρες και προσωπική ξενάγηση στο Holmes Place Club που προτιμάτε. Συμπληρώστε online τα στοιχεία σας στα Holmes Place.

Lifestyle προνόμια 3

Στην ακίνητη περιουσία σας

Σε συνεργασία με τη Cerved Property Services σάς προσφέρουμε ειδική τιμολόγηση και εξυπηρέτηση σε υπηρεσίες συμβουλευτικής, διαχείρισης και αξιοποίησης ακινήτων.

Εκτιμάμε το ακίνητό σας ή το χαρτοφυλάκιο ακινήτων σας. Πραγματοποιούμε τεχνικούς και πολεοδομικούς ελέγχους. Αναλαμβάνουμε την ενεργειακή διαχείριση κτιρίων. Συντάσσουμε μελέτες αξιοποίησης ακινήτων και εξετάζουμε επενδυτικές ευκαιρίες. Σας βοηθάμε να βρείτε αγοραστή για ακίνητο προς πώληση.

Σας καθοδηγούμε να βρείτε το κατάλληλο ακίνητο για επαγγελματική στέγη, κατοικία ή επένδυση ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Επικοινωνήστε με τον Personal Banker που σας εξυπηρετεί για να ενημερωθείτε αναλυτικά.

Lifestyle προνόμια 3

Στις αγορές σας

Έχετε υψηλότερο ποσοστό επιστροφής σε ευρώ και αποκλειστικά προνόμια με το πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή Premium.

Κερδίζετε έως και 15% €πιστροφή από τις αγορές σας στις επιλεγμένες επιχειρήσεις από σημαντικές κατηγορίες, όπως εμπορικά καταστήματα, ξενοδοχεία και ιατρικές παροχές.