Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση
Απολαμβάνετε lifestyle προνόμια με το Personal Banking που ομορφαίνουν και διευκολύνουν τη ζωή σας. Σας βοηθάμε να σχεδιάσετε τα ταξίδια σας και να ενισχύσετε τη φυσική σας κατάσταση με προνόμια ευεξίας. Εξασφαλίζετε εκπτώσεις σε αθλητικές δραστηριότητες για το παιδί σας. Όταν αναζητάτε ακίνητο ή θέλετε να αξιοποιήσετε τον χώρο σας, σας προσφέρουμε την τεχνογνωσία των ειδικών μας. Κερδίζετε περισσότερα από τις αγορές σας σε επιλεγμένες επιχειρήσεις.
   
Lifestyle προνόμια 2

Στα ταξίδια σας

Αναλαμβάνουμε να βρούμε πληροφορίες και εισιτήρια για τον προορισμό που σας ενδιαφέρει. Οργανώνουμε για εσάς το ταξίδι σας και σας προσφέρουμε ειδικές τιμές σε πακέτα διακοπών. Σας εξυπηρετούμε σε ειδική γραμμή για να μην περιμένετε στο τηλέφωνο.

Εάν ταξιδεύετε με αεροπλάνο, μπορείτε να σταθμεύσετε το αυτοκίνητό σας στην Υπηρεσία Διακεκριμένης Στάθμευσης του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών σε ειδική τιμή.

Επιπλέον, με τη χρεωστική κάρτα σας Personal Banking Debit Visa, έχετε έκπτωση σε κρατήσεις καταλυμάτων μέσα από τη Hotels.com και ενοικιάσεις αυτοκινήτων από τη Hertz.

Lifestyle προνόμια 2
Lifestyle προνόμια 1

Στην ευεξία σας

Εάν σας αρέσει να φροντίζετε τον εαυτό σας, κάνετε δωρεάν εγγραφή και έχετε αποκλειστική έκπτωση 15% σε πακέτα για την ευεξία και τη χαλάρωσή σας στα Holmes Place. Αρκεί να χρησιμοποιήσετε τη χρεωστική ή πιστωτική κάρτα σας Personal Banking.

Γυμναστείτε στα πιο εξελιγμένα μηχανήματα άσκησης και απολαύστε τα προνόμια ενός premium club με διεθνή παρουσία. Βελτιώστε τη διατροφή σας και ενισχύστε τη φυσική κατάστασή σας με ένα από τα 5 προγράμματα Better than Yesterday.

Έχετε 3 δοκιμαστικές ημέρες για την ευεξία σας και προσωπική ξενάγηση. Συμπληρώστε online τα στοιχεία σας στα Holmes Place.

Lifestyle προνόμια 1

Στις αθλητικές δραστηριότητες του παιδιού σας

Απολαμβάνετε εκπτώσεις για να συμμετέχει το παιδί σας σε ακαδημίες και προγράμματα ομίλων με διακρίσεις και μεγάλη παράδοση στον χώρο του αθλητισμού. Αρκεί να χρησιμοποιήσετε τη χρεωστική ή πιστωτική κάρτα σας Personal Banking.

Στον Αθλητικό Όμιλο Κηφισιάς εξασφαλίζετε 20% έκπτωση στα δίδακτρα της σεζόν όταν τα πληρώνετε εφάπαξ και δωρεάν εγγραφή στις ακαδημίες τένις (για παιδιά από 4 έως 16 ετών) και σκακιού (για παιδιά από 5 έως 16 ετών).

Στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης έχετε 30% έκπτωση στη συνδρομή στις αθλητικές σχολές του για μαθήματα όλη τη σεζόν: κολύμβηση (για παιδιά από 3 ετών), υδατοσφαίριση, ιστιοπλοΐα, καλλιτεχνική και τεχνική κολύμβηση (για παιδιά από 6 ετών), εκτός από ιστιοσανίδα, θαλάσσιο σκι και wakeboard. Επιπλέον, έχετε 30% έκπτωση για εγγραφή στα summer camp (για παιδιά από 5 έως 13 ετών).

Έτσι, το παιδί σας μπορεί να επωφελείται από όλα τα πλεονεκτήματα του αθλητισμού σε εγκαταστάσεις υψηλών προδιαγραφών.

Lifestyle προνόμια 3

Στην ακίνητη περιουσία σας

Σε συνεργασία με τη Cerved Property Services σάς προσφέρουμε ειδική τιμολόγηση και εξυπηρέτηση σε υπηρεσίες συμβουλευτικής, διαχείρισης και αξιοποίησης ακινήτων.

Εκτιμάμε το ακίνητό σας ή το χαρτοφυλάκιο ακινήτων σας. Πραγματοποιούμε τεχνικούς και πολεοδομικούς ελέγχους. Αναλαμβάνουμε την ενεργειακή διαχείριση κτιρίων. Συντάσσουμε μελέτες αξιοποίησης ακινήτων και εξετάζουμε επενδυτικές ευκαιρίες. Σας βοηθάμε να βρείτε αγοραστή για ακίνητο προς πώληση.

Σας καθοδηγούμε να βρείτε το κατάλληλο ακίνητο για επαγγελματική στέγη, κατοικία ή επένδυση ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Επικοινωνήστε με τον Personal Banker που σας εξυπηρετεί για να ενημερωθείτε αναλυτικά.

Lifestyle προνόμια 3

Στις αγορές σας

Έχετε υψηλότερο ποσοστό επιστροφής σε ευρώ και αποκλειστικά προνόμια με το πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή Premium.

Κερδίζετε έως και 15% €πιστροφή από τις αγορές σας στις επιλεγμένες επιχειρήσεις από σημαντικές κατηγορίες, όπως εμπορικά καταστήματα, ξενοδοχεία και ιατρικές παροχές.

Συμμετέχετε με τη χρεωστική και την πιστωτική κάρτα σας Personal Banking, και τις πιστωτικές κάρτες Premium Club Platinum Mastercard και Platinum Mastercard.

Επιπλέον, με τη χρεωστική κάρτα Personal Banking Debit Visa έχετε:

  • 2% €πιστροφή στα συνεργαζόμενα πρατήρια ΕΚΟ κάθε Τρίτη.
  • Έκπτωση 65$ για αγορές 500$ στο e-shop πολυτελών ειδών μόδας FARFETCH.