Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση
Θέλετε να προστατεύσετε ό,τι είναι σημαντικό για εσάς: η υγεία και η οικογένειά σας, το σπίτι και το αυτοκίνητό σας. Χρειάζεστε εύκολη και οικονομική πρόσβαση σε παροχές υγείας. Θέλετε γρήγορη εξυπηρέτηση και αποζημίωση σε περίπτωση ζημιάς στο σπίτι ή ατυχήματος με το αυτοκίνητό σας.
Επιλέγετε την ασφάλεια που καλύπτει τις ανάγκες σας και με βάση τον προϋπολογισμό σας. Εξασφαλίζετε άμεση εξυπηρέτηση σε κάθε περίσταση.
   
Οι ασφαλιστικές καλύψεις σας 1

Για την υγεία σας

Ένα βασικό πρόγραμμα υγείας σας εξασφαλίζει δωρεάν ετήσιο check-up και χαμηλό κόστος συμμετοχής για επισκέψεις σε γιατρούς και για διαγνωστικές εξετάσεις. Φροντίζετε για την υγεία σας σε συμβεβλημένες κλινικές και διαγνωστικά κέντρα υψηλών προδιαγραφών, καθώς και σε ένα δίκτυο άλλων παρόχων υγείας σε όλη την Ελλάδα.

Με ένα πλήρες πρόγραμμα υγείας συνδυάζετε νοσοκομειακή και εξωνοσοκομειακή φροντίδα στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Εξασφαλίζετε επείγουσα ιατρική βοήθεια, ακόμη κι όταν ταξιδεύετε. Έχετε δυνατότητα και για δεύτερη ιατρική γνωμάτευση σε Ευρώπη και ΗΠΑ για σοβαρές ασθένειες.

Οι ασφαλιστικές καλύψεις σας 1
Οι ασφαλιστικές καλύψεις σας 2

Για την προστασία του αυτοκινήτου σας

Το αυτοκίνητό σας είναι απαραίτητο στην καθημερινότητα και θέλετε να είστε καλυμμένοι σε περίπτωση ζημιάς ή ατυχήματος. Μπορείτε να διαμορφώσετε τις ασφαλιστικές καλύψεις για το αυτοκίνητό σας ανάλογα με τις ανάγκες σας. Έχετε άμεση υποστήριξη 24 ώρες το 24ωρο. Αποζημιώνεστε γρήγορα, ακόμη και χωρίς να πληρώσετε με δικά σας χρήματα, εάν πάτε το αυτοκίνητό σας στα συνεργαζόμενα συνεργεία.

Μπορείτε να έχετε οδική και ταξιδιωτική βοήθεια. Εξασφαλίζετε μειωμένα ασφάλιστρα όταν οδηγείτε προσεκτικά.

Οι ασφαλιστικές καλύψεις σας 2
Οι ασφαλιστικές καλύψεις σας 3

Για το σπίτι σας

Προστατέψτε το σπίτι και το νοικοκυριό σας από συνηθισμένους και απρόσμενους κινδύνους, όπως φωτιά, πλημμύρα, σεισμό και βλάβες σε συσκευές. Επιλέγετε τις καλύψεις που ταιριάζουν στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας. Αποζημιώνεστε γρήγορα και έχετε τεχνική υποστήριξη 24 ώρες το 24ωρο.

Εάν έχετε στεγαστικό δάνειο, ασφαλίζετε το σπίτι σας για τους υποχρεωτικούς κινδύνους που προβλέπει ο νόμος. Με ασφάλεια ζωής προστατεύετε την οικογένειά σας από την αποπληρωμή του στεγαστικού δανείου, εάν σας συμβεί κάτι δυσάρεστο.

Οι ασφαλιστικές καλύψεις σας 3