Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση
Μεγαλώστε την ακίνητη περιουσία σας με τον κατάλληλο συνδυασμό χρηματοδότησης-επένδυσης. Έχετε άμεση ρευστότητα με εξασφαλίσεις που δεν απομειώνουν το χαρτοφυλάκιό σας. Εκπληρώστε τα σχέδιά σας με την κατάλληλη στρατηγική χρηματοδότησης.

Μακροπρόθεσμη στρατηγική

Μεγαλώστε το χαρτοφυλάκιο ακινήτων σας, αξιοποιώντας στρατηγικά την περιουσία που ήδη έχετε, χωρίς να τη ρευστοποιήσετε. Με το χρηματοδοτικό πρόγραμμα Estate Strategy, ο Private Banker σας βοηθά να υλοποιήσετε μια συνολική στρατηγική διαχείρισης περιουσίας με στόχο τη μακροπρόθεσμη αύξηση της ακίνητης περιουσίας σας.

Άμεση ρευστότητα

Εξασφαλίστε άμεσα τη ρευστότητα που χρειάζεστε, χωρίς να επηρεάζεται το επενδυτικό χαρτοφυλάκιό σας. Οι όροι του χρηματοδοτικού προγράμματος Estate Strategy διαμορφώνονται στρατηγικά για να εκπληρώσουν τα σχέδιά σας σήμερα και στο μέλλον.

Τεχνογνωσία και εξειδίκευση

Τη χρηματοδότηση ακινήτων χειρίζεται αποκλειστικά η Διεύθυνση Διαχείρισης Περιουσίας του Private Banking. Τα εξειδικευμένα στελέχη μας συνεργάζονται με όλες τις σχετικές υπηρεσίες του Ομίλου Eurobank. Με την πείρα και την τεχνογνωσία τους σας βοηθούν να υλοποιήσετε τον κατάλληλο συνδυασμό χρηματοδότησης-επένδυσης για να αναπτύξετε την ακίνητη περιουσία σας μακροπρόθεσμα.

Αναπτύξτε την ακίνητη περιουσία σας

Συζητήστε την αγορά των ακινήτων που σας ενδιαφέρουν με την εξειδικευμένη Διεύθυνση Διαχείρισης Περιουσίας του Private Banking της Eurobank:

  • 2103668379

Εναλλακτικά, κλείστε ραντεβού με τον Private Banker σας:

  • 2109555141

Κλείνω ραντεβού

Οι πληροφορίες που σας δίνουμε για τις υπηρεσίες Private Banking είναι γενικές και μη δεσμευτικές.
Διαβάστε τη ρήτρα μη ευθύνης.