Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση
Όταν αναζητάμε φοιτητές για την πρακτική άσκηση στη Eurobank, μας ενδιαφέρουν εκείνοι που έχουν καλές επιδόσεις στις σπουδές τους. Ξεχωρίζουμε αυτούς που έχουν τη μεγαλύτερη διάθεση για δημιουργία. Στο πρόσωπό τους αναγνωρίζουμε τους μελλοντικούς επαγγελματίες της Eurobank.

Σε ποιους απευθυνόμαστε

Το πρόγραμμα πρακτικής άσκησης της Eurobank απευθύνεται σε:

  • Φοιτητές ελληνικών πανεπιστημίων, προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς.
  • Μέλη της κοινότητας του mprostagiatinpaideia.gr

Τι προσέχουμε σε εσάς

Αναζητάμε φοιτητές με καλές επιδόσεις στις σπουδές τους. Μας ενδιαφέρει όμως να έχετε δημιουργική διάθεση και να ενδιαφέρεστε για την καινοτομία.

Ξεχωρίζουμε κυρίως τα άτομα με θέληση να αποκτήσουν νέες γνώσεις. Κοντά μας θέλουμε να μπορείτε να αξιοποιήσετε τα εργαλεία που σας προσφέρουμε για να εξελιχτείτε.

Επιπλέον, για εμάς μετράει πολύ η εργασιακή συμπεριφορά σας. Θέλουμε να ενστερνίζεστε και να προάγετε τις αξίες της Eurobank.

Δείτε πώς επιλέγουμε φοιτητές για πρακτική άσκηση.

Τι σας προσφέρουμε

Κοντά μας έχετε την ευκαιρία να εργαστείτε σε ένα πραγματικό και δημιουργικό περιβάλλον εργασίας. Εφαρμόζετε την επιστημονική γνώση σας και ανακαλύπτετε τι σας ενδιαφέρει περισσότερο επαγγελματικά.

Δοκιμάζεστε σε διάφορους ρόλους. Αποκτάτε νέες δεξιότητες. Εξοικειώνεστε με εργαλεία και μεθόδους που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε στη μελλοντική σταδιοδρομία σας.

Μαθαίνετε να συνεργάζεστε επαγγελματικά με τους συναδέλφους σας. Βλέπετε πώς εργαζόμαστε ομαδικά με σεβασμό στην ατομικότητα των άλλων.

Η μελλοντική πορεία σας

Η πρακτική άσκηση μας δίνει την ευκαιρία να σας γνωρίσουμε από κοντά και να δούμε πώς ανταποκρίνεστε στις απαιτήσεις της δουλειάς. Αναγνωρίζουμε το ταλέντο και τη συνεισφορά σας.

Σας ενθαρρύνουμε να εξελίσσεστε μέσα από τη δουλειά σας. Σας υποστηρίζουμε στα επόμενα βήματα της σταδιοδρομίας σας.

Όταν ολοκληρώσετε τις σπουδές σας, είναι πιθανό να υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις εργασίας στο αντικείμενο που σας ενδιαφέρει.

Δείτε πώς υποβάλλετε την αίτησή σας.