Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Εγκαίνια Νέου Κτηρίου Shipping

Η Τράπεζα EurobankEFG με γνώμονα τη συνεχή βελτίωση και περαιτέρω αναβάθμιση των υπηρεσιών και των προϊόντων που παρέχει σε αμιγώς ναυτιλιακούς πελάτες εγκαινίασε χθες (Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2007) τα νέα γραφεία της Ναυτιλιακής της Μονάδας, παρουσία του Διευθύνοντος Συμβούλου της Eurobank κ. Νικόλαου Νανόπουλου και του Αναπληρωτή Διευθύνοντος Συμβούλου κ. Νικόλαου Καραμούζη.

Τα νέα γραφεία της Ναυτιλιακής Μονάδας συνολικής εκτάσεως 700 τ.μ. στο νεόκτιστο μέγαρο επί της Ακτής Μιαούλη 83 στον Πειραιά στεγάζουν όλες τις υπηρεσίες που παρέχονται σε ναυτιλιακούς πελάτες και συγκεκριμένα:

  • Ναυτιλιακές χρηματοδοτήσεις
  • Τμήμα ναυτιλιακών εμβασμάτων
  • Γραφείο παροχής στεγαστικών δανείων
  • Διαχείριση καταθέσεων ξένου συναλλάγματος
  • Ταμειακές συναλλαγές για αμιγώς ναυτιλιακούς πελάτες.
  • Επίσης, στον ίδιο χώρο λειτουργεί γραφείο που παρέχει υπηρεσίες PrivateBanking.

Η Ναυτιλιακή Μονάδα της Eurobank δραστηριοποιείται στις ναυτιλιακές χρηματοδοτήσεις από το 1994, με συνολικό χαρτοφυλάκιο που χαρακτηρίζεται από την υψηλή του ποιότητα και υπερβαίνει σήμερα τα 500 εκατ. δολάρια.

Ο αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής της Eurobank και επικεφαλής της Ναυτιλιακής Μονάδας κ. Λάμπρος Θεοδώρου ανέφερε μεταξύ άλλων: «Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να παρέχουμε προστιθέμενη αξία και άριστη ποιότητα υπηρεσιών ανταποκρινόμενοι στις σύνθετες χρηματοπιστωτικές ανάγκες των πελατών μας, που όλα αυτά τα χρόνια μας περιέβαλαν με την εμπιστοσύνη τους. Από την πλευρά μας θα συνεχίσουμε την προσπάθεια για την παροχή τέτοιου επιπέδου υπηρεσιών με τη συνεργασία και έμπειρων στελεχών από όλες τις διευθύνσεις της Eurobank, προκειμένου να ανταποκριθούμε με επιτυχία στις απαιτήσεις των πελατών μας».

Στην εκδήλωση των εγκαινίων παραβρέθηκαν εκπρόσωποι του εφοπλιστικού χώρου, επιχειρηματίες και στελέχη της Τράπεζας.

 

Φωτογραφικό Στιγμιότυπο

Διακρίνονται από αριστερά προς δεξιά :
Πατήρ ΔημήτριοςΛάμπρος Θεοδώρου, Aναπληρωτής Γενικός Δ/ντής Ναυτιλιακής Μονάδας, Eurobank EFGΝικόλαος Νανόπουλος, Δ/νων Σύμβουλος, Eurobank EFG
Νικόλαος Καραμούζης, Αναπληρωτής Δ/νων Σύμβουλος, Eurobank EFG