Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Το περιοδικό Global Finance βραβεύει συνολικά τη Eurobank ως Καλύτερη Τράπεζα στην Ελλάδα το 2006 καθώς & για το χώρο της Θεματοφυλακής.

Νέες διεθνείς διακρίσεις απέσπασε η Τράπεζα EurobankEFG.  Για τέταρτη φορά, η Eurobank ανακηρύχθηκε ως «Καλύτερη Τράπεζα στην Ελλάδα το 2006» από το διεθνούς κύρους περιοδικό GlobalFinance. 

 

Η διάκριση της «Καλύτερης Τράπεζας στην Ελλάδα το 2006» απονεμήθηκε στα πλαίσια του ετήσιου θεσμού που έχει καθιερώσει το GlobalFinance για την ανάδειξη, κάθε χρόνο, των καλύτερων τραπεζών σε όλο τον κόσμο.  Η επιλογή για την κάθε χώρα γίνεται με βάση κριτήρια που αφορούν στις επιδόσεις της κατά την προηγούμενη χρονιά σε συνδυασμό και με άλλα δεδομένα όπως η φήμη της και η ποιότητα του management.  Ειδικότερα, εξετάζονται, η αύξηση του ενεργητικού, η κερδοφορία, η περιφερειακή επέκταση, οι στρατηγικές συνεργασίες, η ανάπτυξη νέων δραστηριοτήτων και καινοτόμων προϊόντων.  Επίσης, εξετάζονται οι απόψεις των μετόχων και των αναλυτών.

Η ανακοίνωση και η απονομή των βραβείων έγινε σε ειδική επίσημη τελετή που πραγματοποιήθηκε στην Σιγκαπούρη στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που διοργανώνονται στο περιθώριο της Συνόδου του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.

Επίσης, η EurobankEFG ανακηρύχθηκε για πρώτη φορά από το GlobalFinance ως η «Καλύτερη Τράπεζα στην Ελλάδα το 2006, στο χώρο της Θεματοφυλακής».  Η διάκριση αυτή απονέμεται με βάση την υψηλή ποιότητα και τις καινοτόμες υπηρεσίες σε συνδυασμό με την ανταγωνιστική τιμολόγηση, τη σύγχρονη τεχνολογική υποδομή, την ικανότητα συνεχούς διεύρυνσης των μεριδίων αγοράς, το έμπειρο εξειδικευμένο στελεχιακό δυναμικό και την έμφαση που δίνει η τράπεζα στον τομέα αυτό.