Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Αποχωρεί από τη θέση του Νομικού Συμβούλου η Θ. Ζερβού - Αναλαμβάνει καθήκοντα o Δημήτρης Τζουγανάτος

Μετά από δεκαπέντε και πλέον έτη εξαιρετικά επιτυχούς συνεργασίας η κα Θεοδώρα Ζερβού, Νομικός Σύμβουλος της Τράπεζας EurobankEFG αποχωρεί από τη θέση του Νομικού Συμβούλου και αναλαμβάνει καθήκοντα Νομικού Συμβούλου του Ομίλου Λάτση.

Νέος Νομικός Σύμβουλος της Τράπεζας ορίζεται ο Αναπληρωτής Καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Δημήτρης Τζουγανάτος ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα, από 1η Ιουλίου 2006.

Ο κ. Τζουγανάτοςαποφοίτησε από τη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών το 1976 και κατέχει μεταπτυχιακούς τίτλους Dr. iur. από τη Νομική Σχολή του Πανεπιστήμιου Eberhard-Karls του Tübingen (1982) και LL.M. από τη Νομική Σχολή τoυ Πανεπιστήμιου του Michigan (1985).  Είναι αναπληρωτής καθηγητής του Εμπορικού Δικαίου στο Τμήμα Νομικής του Πανεπιστημίου Αθηνών και δικηγόρος παρ’ Aρείω Πάγω.  Διετέλεσε Νομικός Σύμβουλος - Γενικός Διευθυντής Νομικών Υπηρεσιών Ομίλου ΟΤΕ από τον Οκτώβριο του 2003 μέχρι τον Ιούλιο 2004 ενώ από τότε μέχρι σήμερα είναι Ειδικός Νομικός Σύμβουλος-Γενικός Διευθυντής Ρυθμιστικών Θεμάτων του ΟΤΕ.  Από το 1995 μέχρι το 1999 υπήρξε μέλος και από τον Ιούνιο 2000 έως τον Οκτώβριο 2003 Πρόεδρος της Επιτροπής Ανταγωνισμού.  Έχει διατελέσει μέλος νομοπαρασκευαστικών επιτροπών και μέλος της διοίκησης επιστημονικών σωματείων ενώ έχει πλούσιο συγγραφικό έργο σε διάφορες γλώσσες.