Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Ο κ. Δημήτρης Βερροιόπουλος αναλαμβάνει καθήκοντα Αναπληρωτή Γενικού Διευθυντή στην Eurobank EFG

Ο κ. Δημήτρης Βερροιόπουλος με πολύχρονη παρουσία  στον Τραπεζικό & Χρηματιστηριακό Τομέα, αναλαμβάνει καθήκοντα Αναπληρωτή Γενικού Διευθυντή της Τράπεζας EFG Eurobank Ergasias από τη Δευτέρα 3 Απριλίου 2006.  Ο κ. Βερροιόπουλος τοποθετείται Επικεφαλής του Τομέα Private Banking, ενώ παράλληλα θα τοποθετηθεί ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της EFG Private Bank Λουξεμβούργου και της EFG Eurobank Asset Management AΕΠΕΥ.

O κ. Δ. Βερροιόπουλος κατείχε από το 2000 μέχρι πρότινος τη θέση του Επικεφαλή του Private Banking της Alpha Bank.  Από το 1996 έως το 2000 ήταν Εντεταλμένος Σύμβουλος, Διευθυντής των Πωλήσεων και Ανάπτυξης Εργασιών στην Alpha Χρηματιστηριακή, ενώ κατά την περίοδο 1991-1996 διετέλεσε Διευθυντής του Τομέα Θεσμικών Πωλήσεων & Ανάλυσης στην ίδια εταιρεία. 

Από το 1987 έως το 1989 εργάσθηκε στην εταιρεία Oddo & Cie, Paris ως Επικεφαλής του Τμήματος Futures & Options, κατέχοντας παράλληλα και τη θέση του Chief Εconomist. Επίσης, το 1986 εργάσθηκε στο International Monetary Fund (IMF) στην Ουάσιγκτον D.C.

O κ. Βερροιόπουλος είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου Σπουδών (DEA) με αντικείμενο Monetary Economics από το Πανεπιστήμιο Paris IX-Dauphine. Επίσης είναι πτυχιούχος (Maitrise) σε Monetary Economics από το ίδιο Πανεπιστήμιο.