Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Ως η καλύτερη τράπεζα στην Ελλάδα στον τομέα του Private Banking ανεδείχθη η EFG Eurobank Ergasias

Ως η καλύτερη τράπεζα στην Ελλάδα στον τομέα του Private Banking ανεδείχθη η EFG Eurobank Ergasias από το διεθνούς φήμης περιοδικό Euromoney που διεξήγαγε, για δεύτερο κατά σειρά έτος, έρευνα σε διεθνές επίπεδο προς το σκοπό αυτό.
Ως η καλύτερη τράπεζα στην Ελλάδα στον τομέα του Private Banking ανεδείχθη η EFG Eurobank Ergasias από το διεθνούς φήμης περιοδικό Euromoney που διεξήγαγε, για δεύτερο κατά σειρά έτος, έρευνα σε διεθνές επίπεδο προς το σκοπό αυτό. Η βράβευση έγινε στο Λονδίνο, με συμμετοχή τραπεζικών παραγόντων απ’ όλο τον κόσμο, όπου την Eurobank εκπροσώπησαν ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος κ. Νικόλαος Καραμούζης και ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής και επικεφαλής της διεύθυνσης Private Banking της Eurobank κ. Ευθύμιος Μπουλούτας.
Το Private Banking της Eurobank κατέλαβε την πρώτη θέση όχι μόνο μεταξύ Ελληνικών τραπεζών αλλά και ξένων τραπεζών, που αμέσως ή εμμέσως δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα με  την διαχείριση κεφαλαίων, ως προς την ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών προς τους χιλιάδες πελάτες του που του έχουν εμπιστευθεί κεφάλαια πάνω από 4,5 δισεκ. ευρώ.
Η έρευνα του Euromoney λαμβάνει υπόψη της αυστηρά κριτήρια με τη μέθοδο του Peer´s Group Poll και μέσω αυτής αναδεικνύονται οι καλύτεροι παροχείς υπηρεσιών Private Banking σε διάφορες κατηγορίες. Αποτελεί αφ’ ενός οδηγό για την αγορά αφ’ ετέρου κριτήριο επιλογής για αρκετούς μεγάλους πελάτες.
Ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της Eurobank κ. Νικόλαος Καραμούζης επεσήμανε ότι η βράβευση αντανακλά την επιτυχή στρατηγική που έχει αναπτυχθεί για την παροχή από την Eurobank υψηλού επιπέδου προϊόντων και υπηρεσιών ενώ ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής και επικεφαλής της διεύθυνσης Private Banking της Eurobank κ. Ευθύμιος Μπουλούτας τόνισε ότι η ανάδειξη στην πρώτη θέση επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά την εμπιστοσύνη με την οποία περιβάλλουν οι πελάτες μεγάλης οικονομικής επιφάνειας την Eurobank και αναδυκνύει την αποτελεσματική εξυπηρέτηση του επενδυτικού κοινού με την ολοκληρωμένη παροχή προϊόντων και υπηρεσιών.