Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Εγκαίνια καταστήματος στο Κορδελιό Θεσσαλονίκης

Ένα νέο κατάστημα, εγκαινίασε χθες στο Κορδελιό Θεσσαλονίκης, η Τράπεζα EFG Eurobank Ergasias.
Ένα νέο κατάστημα, εγκαινίασε χθες στο Κορδελιό Θεσσαλονίκης, η Τράπεζα EFG Eurobank Ergasias.
Τα εγκαίνια έγιναν από τον Διευθυντή του Τομέα Βορείου Ελλάδας της Διεύθυνσης Δικτύου της Τράπεζας κ. Χαράλαμπο Λόλα και τον Περιφερειακό Διευθυντή κ. Γρηγόρη Χατζηελευθεριάδη. Τα καθήκοντα του Διευθυντή του Καταστήματος έχει αναλάβει ο κ. Κώστας Βουτσαδάκης.
Στην εκδήλωση παρέστησαν, μεταξύ άλλων, ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης κ.Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο Αντινομάρχης κ.Διονύσης Ψωμιάδης, ο Δήμαρχος Ελευθερίου Κορδελιού κ.Ευστάθιος Λαζαρίδης, καθώς και Νομαρχιακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι. Επίσης, παρέστησαν εκπρόσωποι του εμπορικού και επιχειρηματικού κόσμου και πελάτες της Τράπεζας.
Το νέο κατάστημα (Α.Παπανδρέου 17 και Κρήνης 28, τηλ.2310.760070) θα παρέχει όλο το φάσμα των προϊόντων και υπηρεσιών της Eurobank, που λειτουργεί κατά τρόπο πελατοκεντρικό αλλά και με ανθρωποκεντρική φιλοσοφία προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις στις ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε πελάτη της.  Είναι χαρακτηριστικό ότι σήμερα η Eurobank είναι η Τράπεζα πρώτης προτίμησης για χιλιάδες πελάτες ιδιώτες και επιχειρήσεις και έχει κατακτήσει σημαντική θέση στους πιο σημαντικούς τομείς δραστηριότητας, που περιλαμβάνουν τη χρηματοδότηση μικρομεσαίων επιχειρήσεων, την επενδυτική τραπεζική, τη στεγαστική και καταναλωτική πίστη, τα επενδυτικά προϊόντα, το private banking, τις χρηματιστηριακές συναλλαγές.  Σημειώνεται ότι σήμερα η Eurobank χρηματοδοτεί 7.500 επιχειρήσεις μεγάλου και μεσαίου μεγέθους και πάνω από 70.000 επαγγελματίες και μικρές επιχειρήσεις με τη χρηματοδοτική κάλυψη των επιχειρήσεων αυτών να αγγίζει τα €10 δισ.
Αναφορικά με τα προϊόντα που προσφέρει η Τράπεζα ενδεικτικά αναφέρονται τα ευέλικτα στεγαστικά της προγράμματα που προσαρμόζονται στις ανάγκες και τις δυνατότητες του πελάτη, βοηθώντας τον να αντιμετωπίζει τις δανειακές του υποχρεώσεις χωρίς άγχος.  Η Eurobank πρώτη μέσα στο 2003 δημιούργησε στην ελληνική αγορά μία νέα λογική στην εξυπηρέτηση του πελάτη.  Με τα ευέλικτα στεγαστικά ο πελάτης της Eurobank μπορεί με πολύ απλό τρόπο να ρυθμίζει τη δόση του ανάλογα με τις ανάγκες του και όποτε το επιθυμεί κατά τη διάρκεια του δανείου του. Έχει τη δυνατότητα:
  • Να μειώσει το ύψος της δόσης του, μέχρι και στο μισό για τους μήνες που επιθυμεί.
  • Να αυξήσει τη δόση του μέχρι και στο διπλάσιο σε περίπτωση που θα κρίνει ότι έχει αυτή τη δυνατότητα.
  • Να μην πληρώσει μία δόση το χρόνο, εάν κάποιο μήνα οι υποχρεώσεις του επιβαρυνθούν από έκτακτους και απρόβλεπτους λόγους.
  • Να κάνει μερικές αποπληρωμές.
  • Να αλλάξει τη διάρκεια του δανείου του, αλλάζοντας έτσι αυτόματα και τη δόση του για την υπόλοιπη διάρκεια του δανείου.
Ευέλικτο είναι και το ανοικτό επαγγελματικό δάνειο που προσφέρει η Eurobank για τη λειτουργία και την ανάπτυξη της επιχείρησης.  Με το ανοικτό επαγγελματικό, ο επαγγελματίας μπορεί να καλύψει ανάγκες κεφαλαίου κίνησης, επαγγελματικού εξοπλισμού ή επαγγελματικής στέγης έχοντας ως ελάχιστη μηνιαία υποχρέωση την καταβολή μόνο τόκων. Η επιστροφή του κεφαλαίου είναι ελεύθερη και καθορίζεται σύμφωνα με τις δυνατότητες της κάθε επιχείρησης ενώ ταυτόχρονα υπάρχει η δυνατότητα επαναχρησιμοποίησης του κεφαλαίου για οποιαδήποτε άλλη ανάγκη.