Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

EuroLine

Η Eurobank σχεδίασε και προσφέρει, ένα νέο, πρωτοποριακό προϊόν, την κάρτα EuroLine.
Η Eurobank σχεδίασε και προσφέρει, ένα νέο, πρωτοποριακό προϊόν, την κάρτα EuroLine.
Η EuroLine δίνει στον κάτοχο της τη δυνατότητα διπλής χρήσης:
  • Να μπορεί να πραγματοποιεί συναλλαγές - και με το σύστημα ατόκων δόσεων- σε όλους τους συνεργαζόμενους με την Eurobank εμπόρους.
  • να έχει στην κατοχή του 1.000.000 δρχ. σε μετρητά, όποτε τα θελήσει. Η ανάληψη του 1.000.000 δρχ. μπορεί να γίνει από όλα τα ταμεία και τα ATM της Eurobank χωρίς επιπλέον έξοδα και διαδικασίες. Επιπλέον, η EuroLine σύντομα θα δίνει την δυνατότητα εκταμίευσης μετρητών και από το εξωτερικό, από όλα τα ATM που ανήκουν στο δίκτυο MAESTRO.Με την απόκτηση της EuroLine ο καταναλωτής έχει στα χέρια του μια κάρτα-εργαλείο που τον διευκολύνει σε όλες τις καθημερινές συναλλαγές του και του καλύπτει όλες τις ανάγκες του για μετρητά, καταργώντας τις πολύπλοκες διαδικασίες που απαιτούνται για ανάλογα τραπεζικά προϊόντα. Το επιτόκιο της EuroLine, τόσο για τις συναλλαγές όσο και για τις εκταμιεύσεις, ανέρχεται μόλις σε 13%, ενώ η κάρτα προσφέρεται χωρίς συνδρομή. (Η μόνη επιβάρυνση για τον πελάτη είναι ένα μηνιαίο έξοδο λογαριασμού που ανέρχεται σε 400 δρχ., σε περίπτωση βέβαια που έχει κάνει χρήση της κάρτας του). Τέλος, η ελάχιστη μηνιαία καταβολή είναι μόλις το 3% του χρεωστικού υπολοίπου, η χαμηλότερη της αγοράς. Η νέα κάρτα θα παρέχει υψηλά πιστωτικά όρια στον κάτοχο (μέχρι και 5.000.000 δρχ), δίνοντάς του έτσι την ευκαιρία να καλύψει όλες τις ανάγκες του τόσο για μετρητά όσο και για τις καθημερινές συναλλαγές του. Τέλος η Eurobank αναζητώντας τρόπους για να ικανοποιήσει τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού πελάτη, δημιούργησε την νέα υπηρεσία Eurobank Travel μέσω της οποίας ο κάτοχος της EuroLine μπορεί να ενημερώνεται για κάθε είδους ταξιδιωτική υπηρεσία. Με ένα απλό τηλεφώνημα μπορεί να κάνει κράτηση ενός απλού ακτοπλοϊκού εισιτηρίου έως και ενός ολοκληρωμένου ταξιδιωτικού πακέτου, χρεώνοντας το στην κάρτα του σε άτοκες δόσεις, και λαμβάνοντας τα εισιτήρια στον τόπο επιλογής του εντελώς δωρεάν!
    Η Eurobank θέλοντας να προσδώσει στην EuroLine και ένα κοινωνικό χαρακτήρα, αποφάσισε μέρος του συνολικού τζίρου που θα αποφέρει το προϊόν, να διατίθεται στο ίδρυμα «ΠΝΟΗ-Φίλοι Εντατικής Θεραπείας Παιδιού» που σκοπό έχει την δωρεά ιατρικών μηχανημάτων σε παιδιατρικές νοσοκομειακές μονάδες.
  •