Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Eurobank Cards Kids Club

Η Eurobank Cards, έχοντας ως στόχο να προσφέρει στους κατόχους πιστωτικών καρτών Eurobank ολοένα αυξανόμενες παροχές και υπηρεσίες, δημιούργησε το KIDS CLUB, ένα εκπαιδευτικό και ψυχαγωγικό club για τα παιδιά των κατόχων πιστωτικών καρτών Eurobank.

Η Eurobank Cards, έχοντας ως στόχο να προσφέρει στους κατόχους πιστωτικών καρτών Eurobank ολοένα αυξανόμενες παροχές και υπηρεσίες, δημιούργησε το KIDS CLUB, ένα εκπαιδευτικό και ψυχαγωγικό club για τα παιδιά των κατόχων πιστωτικών καρτών Eurobank. Τα μέλη του KIDS CLUB απολαμβάνουν μοναδικά προνόμια, όπως δωρεάν συμμετοχή σε εκδηλώσεις, διαγωνισμούς, καθώς και ειδικές προσφορές για την αγορά εκπαιδευτικών προγραμμάτων, ταξιδιών και βιβλίων. Επιπλέον, όλα τα μέλη του KIDS CLUB λαμβάνουν κάθε μήνα δωρεάν το εκπαιδευτικό περιοδικό «Ανακαλύπτω τον κόσμο» από τις εκδόσεις «Ερευνητές» και έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος στις ποικίλες δραστηριότητες που οργανώνει για τα μέλη του.
Η πρώτη φθινοπωρινή εκδήλωση του KIDS CLUB ήταν η προβολή της πασίγνωστης ταινίας του Walt Disney «Φαντασία 2000» στον κινηματογράφο ΑΤΤΙΚΟΝ (Σταδίου 19), η οποία πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία την Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2000. Η προσέλευση ήταν εντυπωσιακή και, τόσο οι μικροί φίλοι του KIDS CLUB, όσο και οι συνοδοί τους, απόλαυσαν ένα πρωινό μαγείας και μουσικής στον ιστορικότερο κινηματογράφο της πόλης. Αξίζει να σημειωθεί η παρουσία και συμμετοχή του φιλανθρωπικού μη κερδοσκοπικού σωματείου «ΠΝΟΗ-Φίλοι Εντατικής Θεραπείας Παιδιού» το οποίο βοηθά η Eurobank Cards και ένας από τους στόχους του είναι η δωρεά ιατρικών μηχανημάτων στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας Παιδιών και Νεογνών της χώρας. Ο επόμενος και άμεσος στόχος του σωματείου «ΠΝΟΗ», ο οποίος θα έχει την υποστήριξη της Eurobank Cards, είναι η δημιουργία Μονάδας Εντατικής Θεραπείας Παιδιών στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείου Ρίου - Πάτρας.