Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Net Med

Τις δυνατότητες της ψηφιακής τηλεόρασης αξιοποιεί τώρα η Τράπεζα EFG Eurobank Ergasias στο πλαίσιο της νέας συνεργασίας της με την εταιρία NetMed που έχει δημιουργήσει τη συνδρομητική τηλεόραση NOVA. H NOVA, ως γνωστόν, αποτελεί την πρώτη ψηφιακή τηλεοπτική πλατφόρμα στην Ελλάδα.

Τις δυνατότητες της ψηφιακής τηλεόρασης αξιοποιεί τώρα η Τράπεζα EFG Eurobank Ergasias στο πλαίσιο της νέας συνεργασίας της με την εταιρία NetMed που έχει δημιουργήσει τη συνδρομητική τηλεόραση NOVA. H NOVA, ως γνωστόν, αποτελεί την πρώτη ψηφιακή τηλεοπτική πλατφόρμα στην Ελλάδα. Η συνεργασία αυτή ανακοινώθηκε σε συνέντευξη τύπου της NetMed με την παρουσία και της EFG Eurobank Ergasias, όπου παρουσιάστηκαν οι πρώτες τραπεζικές υπηρεσίες που παρέχονται προς τους συνδρομητές της NOVA. Από την πλευρά της EFG Eurobank Ergasias, ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος κ. Βύρων Μπαλλής υπογράμμισε τη σημασία αυτής της συνεργασίας που καθιστά την Τράπεζα πρώτη στην Ελλάδα και μεταξύ των πέντε πρώτων τραπεζών στην Ευρώπη που παρέχουν τραπεζικές και χρηματιστηριακές υπηρεσίες μέσα από τη δορυφορική ψηφιακή τηλεόραση. Όπως επισήμανε ο κ. Μπαλλής, η πρωτοβουλία αυτή της EFG Eurobank Ergasias εντάσσεται στο πλαίσιο της ευρύτερης στρατηγικής που υλοποιεί με ταχύτατα βήματα η Τράπεζα για την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών, με τελικό στόχο την ολοκληρωμένη, γρήγορη και εύκολη εξυπηρέτηση των πελατών όπου και αν βρίσκονται, 24 ώρες το 24ωρο. Συγκεκριμένα, μέσω της ψηφιακής τηλεόρασης, οι συνδρομητές της NOVA έχουν, σε πρώτη φάση, τις ακόλουθες δυνατότητες:
Να ενημερώνονται για τα στεγαστικά και καταναλωτικά δάνεια της EFG Eurobank Ergasias Να υπολογίζουν το κεφάλαιο και την δόση που θέλουν να διαθέσουν για να αποπληρώσουν ένα δάνειο Να ενημερώνονται για την απόδοση των Αμοιβαίων Κεφαλαίων της Τράπεζας Να δημιουργούν χαρτοφυλάκια Αμοιβαίων Κεφαλαίων και να παρακολουθούν την αποτίμησή τους και τα κέρδη τους.
Οι υπηρεσίες αυτές υποστηρίζονται από το PhoneBanking της EFG Eurobank Ergasias στο οποίο οι συνδρομητές της NOVA θα μπορούν, καλώντας το 1144, να έχουν πλήρη ενημέρωση, να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους και να διεκπεραιώνουν τις συναλλαγές τους δωρεάν. Πολύ σύντομα, και παρακολουθώντας τις τεχνολογικές εξελίξεις στην Ελλάδα στον τομέα της διαδραστικής (interactive) τηλεόρασης, οι υπηρεσίες που προσφέρονται από την EFG Eurobank Ergasias μέσω της ψηφιακής τηλεόρασης θα εμπλουτίζονται και θα διευρύνονται αναλόγως, με σκοπό την ολοκληρωμένη εύκολη, ασφαλή και γρήγορη εξυπηρέτηση των πελατών στις καθημερινές τραπεζικές και χρηματιστηριακές συναλλαγές τους.