Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Εγκαίνια Καταστήματος Πανόραμα Βούλας

Ένα νέο υπερσύγχρονο κατάστημα στην περιοχή Πανοράματος Βούλας εγκαινίασε την Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012, η Eurobank EFG.  Το νέο κατάστημα έχει σχεδιαστεί με βάση μια πρωτοποριακή αντίληψη για την εξυπηρέτηση των πελατών που ανταποκρίνεται πλήρως στην πελατοκεντρική προσέγγιση που χαρακτηρίζει την φιλοσοφία της τράπεζας. Η προσέγγιση αυτή αντανακλάται στην χωροταξική δομή του νέου καταστήματος όπου ο πελάτης τοποθετείται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, με μεγάλους ανοιχτούς χώρους που συμβολίζουν την ανοιχτή, “έτοιμοι να σας ακούσουμε” προσέγγιση μας στις νέες σκέψεις / ιδέες / προτάσεις των πελατών αλλά και τα κλειστά γραφεία μέσα στα οποία παρέχονται με απόλυτη εχεμύθεια εξατομικευμένες ιδιαίτερες λύσεις για κάθε ξεχωριστό πελάτη.

Εγκαινιάζοντας το νέο κατάστημα ο διευθύνων σύμβουλος της Eurobank κ. Νικόλαος Νανόπουλος τόνισε: «Δίνουμε έμφαση στην προβολή της έναρξης λειτουργίας του νέου υπερσύγχρονου καταστήματος της Eurobank στο Πανόραμα Βούλας πιστεύοντας ότι στέλνουμε ένα ευρύτερο μήνυμα:  σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία για την οικονομία, για τη χώρα ευρύτερα, η Eurobank όχι μόνο δεν αναδιπλώνεται αλλά αντίθετα έχει σταθερά στραμμένο το βλέμμα στο μέλλον, υποστηρίζοντας έμπρακτα την επιλογή της να παραμένει ενεργά και δυναμικά στην αγορά.  Nα στηρίζει τους πελάτες της, να τιμά την εμπιστοσύνη τους, και να αναβαθμίζει συνεχώς την ποιότητα των υπηρεσιών που τους προσφέρει».

Από την πλευρά του ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της Eurobank ΕFG κ. Βύρων Μπαλλής, επεσήμανε: «Κύριος στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας υπηρεσίες που απαντούν στις ανάγκες τους,δίνοντας μεγάλο βάρος στο Personal Banking που απαιτεί  εξειδικευμένες επενδυτικές - χρηματιστηριακές υπηρεσίες και αποτελεσματική διαχείριση των διαθεσίμων τους, τους Επιχειρηματίες και Επαγγελματίες πελάτες μας με τις πολυδαίδαλες -και λόγω συγκυρίας- ανάγκες τους, προσφέροντας ταυτόχρονα εξειδικευμένες ασφαλιστικές υπηρεσίες και προϊόντα για κάθε ατομική, οικογενειακή ή επιχειρηματική ανάγκη κάλυψης κινδύνων.

Σύμφωνα με τον κ. Μπαλλή, «η  Tράπεζά μας δεν σκέφτεται απλώς, αλλά προετοιμάζεται για την επόμενη μέρα. Σε μία εποχή όπου όλα δείχνουν να συρρικνώνονται και να περιορίζονται, εμείς εγκαινιάζουμε αυτό το νέο υπερσύγχρονο κατάστημα στο Πανόραμα Βούλας, στα νότια προάστια, μία περιφέρεια όπου εξαρχής η Τράπεζα μας έχει δείξει αυξημένο ενδιαφέρον και έντονη παρουσία. Είμαστε σήμερα εδώ για να επιστρέψουμε την εμπιστοσύνη των πελατών μας, αλλά και να σταθούμε δίπλα στην τοπική κοινωνία».

Στην δραστηριότητα της Τράπεζας στην ευρύτερη περιοχή αναφέρθηκε ο κ.   Μ. Βλασταράκης, γενικός διευθυντής δικτύου καταστημάτων της Τράπεζας, επισημαίνοντας ότι στην περιοχή της Γλυφάδας, Βούλας, Βάρκιζας και Βουλιαγμένης η Eurobank έχει παρουσία με 7 καταστήματα εξυπηρετώντας πάνω από 60.000 πελάτες. «Έχουμε στηρίξει την οικονομική δραστηριότητα της περιοχής αφού μόνο στους δήμους της Γλυφάδας, και Βάρης , Βούλας, Βουλιαγμένης έχουμε χορηγήσεις πάνω των 400 εκ. δάνεια σε μικρές επιχειρήσεις και ιδιώτες χωρίς να συνυπολογίζονται σε αυτά τα δάνεια των μεγάλων επιχειρήσεων που εξυπηρετούνται από τα κεντρικά».

Με την ευκαιρία των εγκαινίων, ο κ. Μπαλλής παρέδωσε στον κ. Δημήτρη Βάττη πρόεδρο του ΔΣ των Παιδικών Χωρών SOS Ελλάδος, επιταγή που καλύπτει τα έξοδα για αγορά πετρελαίου θέρμανσης για ένα έτος για το Παιδικό Χωριό SOS Βάρης.

 

Ομιλία κ. Νικόλαου Νανόπουλου Διευθύνοντος Συμβούλου της Τράπεζας Eurobank EFG στα Εγκαίνια Καταστήματος Πανοράματος Βούλας