Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

H Eurobank “Καλύτερη Διαδικτυακή Τράπεζα για Καταναλωτές” από το Global Finance

10 χρόνια e-Banking, 10 χρόνια διακρίσεις

Ως την «Καλύτερη Διαδικτυακή Τράπεζα για Καταναλωτές» («Best Consumer Internet Bank») στην Ελληνική αγορά για το 2010 ανακήρυξε, για 6η χρονιά, την Eurobank EFG, το διεθνούς κύρους Αμερικάνικο περιοδικό Global Finance.

Η νέα αυτή διεθνής αναγνώριση συμπίπτει με τη συμπλήρωση των 10 χρόνων επιτυχημένης λειτουργίας της Ηλεκτρονικής Τραπεζικής της Eurobank. Ακολουθώντας πορεία συνεχούς εξέλιξης, το e-Banking της Τράπεζας αποτελεί σήμερα μια ολοκληρωμένη εμπειρία τραπεζικής εξυπηρέτησης, με πληθώρα διαθέσιμων υπηρεσιών, πρωτοποριακούς μηχανισμούς διασφάλισης των συναλλαγών και διαδραστική 24ωρη εξυπηρέτηση.

Από τη δημιουργία της, η υπηρεσία e-Banking πλαισιώθηκε σταδιακά από μια σειρά νέων εξελιγμένωνοnline υπηρεσιών όπως το m-Banking, τα e-Statements και οι ειδοποιήσεις μέσω sms, οι οποίες συμβάλουν σημαντικά και αυτές στην καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη της Eurobank.

Στα 10 αυτά χρόνια, οι βραβεύσεις για το e-Banking της Eurobank ήταν πολλές, τόσο από εγχώριους, όσο και από διεθνείς οργανισμούς. Η σημαντικότερη όμως επιβράβευση προέρχεται από τους χρήστες της υπηρεσίας e-Banking, το 94% των οποίων δήλωσε ικανοποιημένο από την υπηρεσία και μόλις το 1% δυσαρεστημένο*!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις βραβεύσεις του e-Banking πληκτρολογήστε www.eurobank.gr/e-Banking

*«Εσωτερική έρευνα ικανοποίησης πελατών e-banking, Eurobank, Ιανουάριος 2010».