Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Διεύρυνση συνεργασιών του προγράμματος καρτών €ΠΙΣΤΡΟΦΗ

Το Πρόγραμμα επιβράβευσης καρτών €πιστροφή της Eurobank, ανακοινώνει την ένταξη 9 νέων Μεγάλων Συνεργατών. Οι συγκεκριμένες επιχειρήσεις, που αποκτούν σημαντικότατη θέση στο Πρόγραμμα €πιστροφή, είναι οι ακόλουθες :

Attica, Βερόπουλος, Γερμανός, Cosmote, EKO, Hondos Center, Intersport, Πλαίσιο, Praktiker

Το Πρόγραμμα €πιστροφή, ένα πρωτοποριακό για τα δεδομένα της ελληνικής αγοράς πρόγραμμα, απευθύνεται σε όλους τους κατόχους πιστωτικών και χρεωστικών καρτών Eurobank, και τους επιστρέφει πραγματικά €υρώ στις αγορές τους!

Το όφελος για τον πελάτη αφορά σε πραγματικά χρήματα που μπορεί να ξοδέψει όπως επιθυμεί άμεσα, και όχι σε μια περιορισμένη επιλογή από συγκεκριμένα δώρα, πόντους, εκπτώσεις ή ειδικές προσφορές.

Συγκεκριμένα, κάθε φορά που ο κάτοχος κάρτας Eurobank, χρησιμοποιεί τη κάρτα του στους 9 Μεγάλους Συνεργάτες αλλά και σε οποιαδήποτε από τις 2.500 επιπλέον επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα, συγκεντρώνει αυτόματα ευρώ, τα οποία μπορεί να χρησιμοποιήσει σε επόμενες αγορές του πληρώνοντας έτσι λιγότερο ή και καθόλου για τις αγορές αυτές.

Η επιλογή των συνεργαζομένων επιχειρήσεων έχει γίνει με γνώμονα την κάλυψη βασικών αναγκών του πελάτη έτσι ώστε να επωφελείται σε κάθε καθημερινή συναλλαγή του. Για το λόγο αυτό το ήδη ευρύ δίκτυο των συνεργατών, που περιλαμβάνει επιχειρήσεις από όλους τους κλάδους, θα εξακολουθήσει να εμπλουτίζεται ώστε να κάνει ακόμα πιο συμφέρουσες τις αγορές των κατόχων καρτών Eurobank.