Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Πρωτιές στα Μετοχικά Αμοιβαία Κεφάλαια της Eurobank με εντυπωσιακές αποδόσεις στις αντίστοιχες κατηγορίες

Μια νέα επιτυχία έρχεται να προσθέσει στο ενεργητικό της η Eurobank EFG Α.Ε.Δ.Α.Κ.
Ειδικότερα, σύμφωνα με τα στοιχεία της Ένωσης Θεσμικών Επενδυτών, το αμοιβαίο κεφάλαιο Eurobank EFG I (LF) Equity – FLEXI STYLE GREECE εμφανίζει (με ημερομηνία 31.8.2009) απόδοση +68,30% και καταλαμβάνει την πρώτη θέση στην κατηγορία των Μετοχικών Αμοιβαίων Κεφαλαίων Εσωτερικού και την πρώτη θέση στο σύνολο των 303 αμοιβαίων κεφαλαίων υπό τη διαχείριση των Ελληνικών Εταιρειών Διαχείρισης.
Επιπλέον δύο ακόμη αμοιβαία κεφάλαια τα Eurobank EFG I (LF) Fund of Funds - BRIC και Eurobank EFG I (LF) Equity - EMERGING EUROPE έρχονται να κατακτήσουν την πρώτη και δεύτερη θέση της κατηγορίας τους, με αποδόσεις +50,67% και +50,02%, αντίστοιχα.
Σύμφωνα με τον κ. Ξενόφο, Διευθύνοντα Σύμβουλο της Εταιρείας, «τα παραπάνω αποτελέσματα καταδεικνύουν την ορθότητα στις διαχειριστικές αποφάσεις καθ’ όλη τη διάρκεια του τελευταίου οκταμήνου, την έγκαιρη αξιολόγηση των προοπτικών των αγορών και την ποιότητα στις υποδομές, που δεν περιορίζεται στην ανάλυση των οικονομικών μεγεθών, αλλά επεκτείνεται στην καθημερινή διαχείριση του κινδύνου των αγορών και στη γνώση που αντλούμε μέσω των επαφών μας με διεθνείς οίκους».
ΤΑ ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΑΠΟΔΟΣΗ
ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΔΕΝ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ