Αεροπορικά εισιτήρια και €πιστροφή με ecoupons | Eurobank
Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση
Αεροπορικά εισιτήρια και €πιστροφή με τα ecoupons του €πιστροφή app

Αεροπορικά εισιτήρια και €πιστροφή με τα ecoupons του €πιστροφή app

01/01-31/01
για αγορές με ecoupons
Με κάρτες
του προγράμματος €πιστροφή
5 διπλά
αεροπορικά εισιτήρια

Αγοράστε προϊόντα που έχουν ecoupons από το σουπερμάρκετ της επιλογής σας και μπείτε στην κλήρωση για 5 διπλά αεροπορικά εισιτήρια μακρινού προορισμού εξωτερικού από το δίκτυο της AEGEAN με το πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή.

Προϊόντα με ecoupons βρίσκετε στην κατηγορία €πιστροφή supermarket ecoupons του €πιστροφή app.

Πότε ισχύει η προσφορά

Η προσφορά ισχύει από 01.01.2020 έως και 31.01.2020 για αγορές με ecoupons από τα σουπερμάρκετ που συμμετέχουν στο €πιστροφή supermarket ecoupons:

ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, Μασούτης, e-Fresh.gr, Χαλκιαδάκης, ΑΒ Βασιλόπουλος, My market, Γαλαξίας, Κρητικός, Market In, OK Anytime Markets, Bazaar, Γέγος, Βιδάλης, SYN.KA, Κρόνος, Ανδρικόπουλος, Δήμητρα markets, Καραγιάννης.

Απαραίτητες προϋποθέσεις είναι:

 

Πώς κερδίζετε με ecoupons

Για να κερδίσετε τα ευρώ €πιστροφή των ecoupons και να μπείτε στην κλήρωση για 5 διπλά αεροπορικά εισιτήρια μακρινού προορισμού εξωτερικού από το δίκτυο της AEGEAN:

  1. Βρείτε προϊόντα με ecoupons στην ενότητα €πιστροφή supermarket ecoupons του €πιστροφή app. Επιλέξτε αυτά που σας ενδιαφέρουν.
  2. Δείτε ποια σουπερμάρκετ συμμετέχουν στο €πιστροφή supermarket ecoupons και επιλέξτε σε ποιο θέλετε να αγοράσετε τα προϊόντα με ecoupons που σας ενδιαφέρουν.
  3. Για να πληρώσετε, χρησιμοποιήστε χρεωστική κάρτα Eurobank ή πιστωτική κάρτα Eurobank που συμμετέχει στο πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή. 
  4. Συμπληρώστε τα στοιχεία της απόδειξης στο €πιστροφή app.

Μέχρι το τέλος του επόμενου μήνα τα ευρώ €πιστροφή που κερδίσατε από τις αγορές σας πιστώνονται σε ενεργή κάρτα σας που συμμετέχει στο πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή.