Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Καλοκαίρι σημαίνει διακοπές, ταξίδια και παραλίες. Όπου κι αν επιλέξετε να ταξιδέψετε, οι συνεργάτες του προγράμματος επιβράβευσης €πιστροφή σάς περιμένουν, για να κερδίζετε και στις διακοπές σας! Αρκεί να χρησιμοποιείτε για τις αγορές σας τις κάρτες σας Eurobank που συμμετέχουν στο πρόγραμμα €πιστροφή.

   
Ταξιδέψτε με πλοίο

Ταξιδέψτε με πλοίο

Εάν σας αρέσουν τα ταξίδια με πλοίο, ανακαλύψτε ακτοπλοϊκές εταιρείες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή.

Επιλέξτε να ταξιδέψετε σε καλοκαιρινούς προορισμούς με τη Fast Ferries και την Aegean Speed Lines και αποκτήστε το εισιτήριό σας με κέρδος σε ευρώ €πιστροφή.

Ταξιδέψτε με πλοίο
Ταξίδι με αεροπλάνο

Ταξίδι με αεροπλάνο

Εάν πάλι προτιμάτε να ταξιδεύετε με αεροπλάνο, η συνεργασία του προγράμματος €πιστροφή με την AEGEAN και την Olympic Air σάς ταξιδεύει στους πιο όμορφους προορισμούς στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Κερδίζετε ευρώ €πιστροφή από την αγορά του εισιτηρίου σας ή αγοράζετε εισιτήρια με εξαργύρωση των ευρώ €πιστροφή που έχετε ήδη συγκεντρώσει, για να ταξιδεύετε με ευρώ €πιστροφή όλο τον χρόνο!

Ταξίδι με αεροπλάνο
Ενοικίαση αυτοκινήτου

Ενοικίαση αυτοκινήτου

Εάν χρειάζεστε αυτοκίνητο στον προορισμό που πρόκειται να ταξιδέψετε, το πρόγραμμα €πιστροφή συνεργάζεται με μεγάλες εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων.

Επιλέξτε το όχημα που καλύπτει τις ανάγκες σας από εταιρείες, όπως οι Avis, Budget, Car ‘n Motion, Europcar κ.ά. και βγείτε διπλά κερδισμένοι!

Ενοικίαση αυτοκινήτου
Κερδίστε από τη διαμονή σας

Κερδίστε από τη διαμονή σας

Εάν προτιμάτε τα πακέτα διακοπών ή θέλετε προσφορές ξενοδοχείων για τον προορισμό της επιλογής σας, τα ταξιδιωτικά γραφεία και site σάς προσφέρουν πολλές επιλογές.

Σε ταξιδιωτικά γραφεία, όπως τα Euroworld και Signature Travel και ταξιδιωτικά site, όπως τα Ekdromi.gr, my-diakopes.gr, Holiday Emotions και xenodoxeio.gr, θα βρείτε σίγουρα τον ιδανικό προορισμό ή το οργανωμένο πακέτο διακοπών που ψάχνετε. Παράλληλα, κερδίζετε ευρώ €πιστροφή με την κράτησή σας.

Κερδίστε από τη διαμονή σας
Διαμονή και φαγητό

Διαμονή και φαγητό

Το πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή συνεργάζεται με περισσότερα από 400 ξενοδοχεία και 300 εστιατόρια σε όλη την Ελλάδα.

Εάν επιλέξετε κάποιο από αυτά, μπορείτε να κερδίσετε έως και 20% €πιστροφή στη διαμονή σας και έως και 15% €πιστροφή στη διασκέδασή σας, με χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες Eurobank που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

Επιλέξτε στον χάρτη το μέρος που θέλετε να ταξιδέψετε και δείτε όλα τα ξενοδοχεία και τα εστιατόρια που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

Βρίσκω ξενοδοχεία

Βρίσκω εστιατόρια

Διαμονή και φαγητό

Tip! Μην ξεχνάτε να επισκέπτεστε συχνά τη σελίδα του προγράμματος €πιστροφή και το €πιστροφή app, για να μαθαίνετε πρώτοι τις μεγάλες προσφορές που ετοιμάζει το πρόγραμμα €πιστροφή για εσάς τους καλοκαιρινούς μήνες!

Ανακαλύψτε ειδικές προσφορές σε μεγάλους συνεργάτες και κερδίστε ακόμη περισσότερα ευρώ €πιστροφή από τις αγορές σας!