Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Φαρμακεία

Φαρμακείο της Φύσης

2%
στις αγορές σας από το κατάστημα και online

Κερδίζετε και εξαργυρώνετε ευρώ €πιστροφή στο Φαρμακείο της Φύσης.

Αγορές με €πιστροφή κάνετε και online από το physislaboratory.com.

Δεν ισχύει για την αγορά φαρμάκων.

Προϊόντα στο Φαρμακείο της Φύσης

Στο Φαρμακείο της Φύσης βρίσκετε πολλά προϊόντα ευεξίας, διατροφής, υγιεινής και περιποίησης για όλες τις ανάγκες και ηλικίες, όπως:

  • Κηραλοιφές
  • Αιθέρια και φυτικά έλαια
  • Συμπληρώματα διατροφής
  • Σαπούνια για πρόσωπο και σώμα
  • Κρέμες περιποίησης προσώπου, σώματος, μαλλιών

Το Φαρμακείο της Φύσης προσφέρει υπηρεσίες εξατομικευμένης φαρμακευτικής περίθαλψης και σκευάσματα.

Όραμα

«Το όραμά μας είναι να βοηθήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους να αποκτήσουν υγιέστερη και μακροβιότερη ζωή. Αξιοποιούμε τις θεραπευτικές ικανότητες της φύσης και τις αγωγές των γιατρών με εξαιρετικά φυσικά προϊόντα και εξατομικευμένες φαρμακευτικές θεραπείες».

Για το Φαρμακείο της Φύσης

Η ιστορία του Φαρμακείου της Φύσης ξεκινά πριν από σχεδόν 80 χρόνια με την ίδρυσή του από τον φαρμακοποιό Σπύρο Νικολαΐδη. Το 1972 ο γιος του, Γιώργος, δημιουργεί το δικό του φαρμακείο και μερικά χρόνια αργότερα τη διεύθυνση αναλαμβάνει ο εγγονός του ιδρυτή, Σπύρος.

Το 2010 ιδρύουν με τη σύζυγό του Όλγα το πρώτο ολοκληρωμένο εργαστήριο εξατομικευμένων και εναλλακτικών θεραπειών στην Ελλάδα. Το Εργαστήριο της Φύσης (Physis Laboratory) λειτουργεί σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά Πρότυπα GPP (Good Preparation Practices) και είναι πιστοποιημένο με ISO 9001:2008.

Στο εργαστήριό τους δημιουργούν ολοένα και περισσότερα προϊόντα με βάση φυσικές ευεργετικές πρώτες ύλες και το 2018 ιδρύουν το physislaboratory.com.