Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Ξενοδοχεία

Divani Palace Acropolis

5%
σε αγορές από τα ξενοδοχεία και online

Κερδίζετε και εξαργυρώνετε ευρώ €πιστροφή στο 5* Divani Palace Acropolis, μέλος του oμίλου ξενοδοχείων Divani Collection Hotels.

Κάνετε συναλλαγές με €πιστροφή και online από το divaniacropolishotel.com.

Οι υπηρεσίες του Divani Palace Acropolis

Το Divani Palace Acropolis προσφέρει διαμονή και παραδοσιακή ελληνική κουζίνα με θέα την μαγευτική Ακρόπολη στο Acropolis Secret.

Η εξαργύρωση ευρώ €πιστροφή ισχύει τόσο για τους πελάτες που διαμένουν στο ξενοδοχείο όσο και για εξωτερικούς πελάτες.

Για τον Όμιλο Διβάνη

Ο Όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη αποτελείται από 7 πολυτελή ξενοδοχεία σε όλη την Ελλάδα (Αθήνα, Μετέωρα, Λάρισα και Κέρκυρα) και πρωταγωνιστεί στον ελληνικό και τον διεθνή τουρισμό. Προσφέρει υψηλές παροχές και ανέσεις με πάνω από 60 χρόνια λειτουργίας.

Ο Όμιλος ανανεώνει και βελτιώνει διαρκώς την εμπειρία των πελατών του, ενώ παραμένει σταθερός στις αρχές και τα ιδανικά της ελληνικής φιλοξενίας. Τα ξενοδοχεία Διβάνη:

  • Ανακαινίζονται και εκσυγχρονίζονται συνεχώς. 
  • Δημιουργούν νέα προϊόντα και υπηρεσίες. 
  • Εναρμονίζουν τις παροχές τους με βάση τις εξατομικευμένες ανάγκες των επισκεπτών τους, με σκοπό να ξεπερνούν κάθε προσδοκία.

Η εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα άνεσης και η  πολυτελής φιλοξενία χαρακτηρίζουν τα ξενοδοχεία Διβάνη που εδώ και χρόνια προσφέρουν σε εκλεκτικούς επισκέπτες την αίσθηση ότι πραγματικά βρίσκονται στο σπίτι τους.