Υψηλή αισθητική, γεύσεις και ταλέντο παντρεύονται υπό την καθοδήγηση του executive chef Κώστα Αραμπατζή.
Αυθεντικές ελληνικές σπεσιαλιτέ και διεθνείς συνταγές διαμορφώνουν ένα menu υψηλών απαιτήσεων. Η wine list είναι υπερπλήρης, το service κινείται σε επαγγελματικά πλαίσια και η κράτηση επιβάλλεται.
Πρόκειται για έναν χώρο από ξύλο κερασιάς και μάρμαρο που βρίσκεται δίπλα στο lobby του ξενοδοχείου.
Ορεκτικά
Ξεκινήστε με τα ορεκτικά. Δοκιμάστε μυλοκόπι καρπάτσιο με σιρόπι σαγκουίνι, πέστο βασιλικού, ντομάτα φούρνου με βάτο και γαρίδες σαγανάκι, κρέμα πορστσίνι, άνηθο και ούζο.
Σαλάτες
Συνεχίστε με σαλάτα από τρυφερά φύλλα σπανάκι, μαρούλι και παντζάρι, σέλινο, μπρόκολο, πράσινο μήλο, ρόδι, φύτρες φασολιών, καρότο, παρμεζάνα και κατσικίσιο τυρί.
Κυρίως πιάτα
Δοκιμάστε το ριζότο μαύρης τρούφας με μανιτάρια σωτέ που είναι πολύ γευστικό όπως και το κριθαρώτο που συνοδευέται από μάγουλα μοσχαρίσια, ντομάτα και ξηρή μυζύθρα.
Ο Κώστας Αραμπατζής προτείνει:
- Φιλέτο σολομού με πουρέ πράσινου μήλου, πικάντικη μαρμελάδα ντομάτας και λαδολέμονο.
- Μοσχαράκι γάλακτος Rib eye με σάλτσα κόκκινου κρασιού, σιρόπι βαλσάμικο, μαρμελάδα ντομάτας, ρόκα και παρμεζάνα.
Όλα τα πιάτα είναι ιδιαίτερης αισθητικής με άψογο dressing και μετρημένες ποσότητες. Ο συνδυασμός γεύσεων κάλυπτει και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο.
Επιδόρπια
Σε ό,τι αφορά τα επιδόρπια η τάρτα μήλου απογειώνει τη γεύση, η χειμερινή μπλακ φόρεστ εντυπωσιάζει και η κρεμ μπρουλέ κέρδιζει τις εντυπώσεις.