Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Είδη σπιτιού

IKEA

1%
Στα καταστήματα ΙΚΕΑ και στο ΙΚΕΑ e-shop
10%
σε αγορές με πιστωτική κάρτα
Από 19.04 έως 04.05
ΘΕΛΩ την ειδική προσφορά

Κερδίζετε και εξαργυρώνετε ευρώ €πιστροφή σε όλα τα καταστήματα ΙΚΕΑ σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα και Ιωάννινα και στα Κέντρα Παραγγελιών και Παραλαβών IKEA σε Πάτρα, Ρόδο, Αλεξανδρούπολη, Καλαμάτα, Χανιά και Ηράκλειο.

Αγορές με €πιστροφή και εξαργύρωση κάνετε και online από το IKEA e-shop.

Προϊόντα και υπηρεσίες στα καταστήματα ΙΚΕΑ

Στα καταστήματα ΙΚΕΑ βρίσκετε έπιπλα και είδη οικιακού εξοπλισμού:

  • Τα καταστήματα IKEA διαθέτουν διαθέτει πάνω από 7.500 προϊόντα για το σπίτι με μοναδικό σχεδιασμό και καλή ποιότητα σε  χαμηλές τιμές και για όλους τους χώρους του σπιτιού.
  • Ο κατάλογος της ΙΚΕΑ κυκλοφορεί κάθε χρόνο τον Σεπτέμβριο και διανέμεται πόρτα-πόρτα δωρεάν σε νοικοκυριά γύρω από την περιοχή λειτουργίας των καταστημάτων ΙΚΕΑ.

Με τον κατάλογό της η ΙΚΕΑ δεσμεύεται για την ετήσια ισχύ των τιμών που αναφέρει στα προϊόντα της, ενώ δίνει ιδέες και λύσεις για το σπίτι δωρεάν.

  • Στο κατάστημα και στο site της η IKEA παρέχει ιδέες και λύσεις για το σπίτι μέσα από ειδικά διαμορφωμένους χώρους και διαμερίσματα  και μέσω του virtual walkthrough, τη νέα πλατφόρμα που επιτρέπει στους επισκέπτες να περιηγηθούν εικονικά σε ένα κατάστημα IKEA, όπου κι αν βρίσκονται.

Όραμα

«Το όραμα της ΙΚΕΑ είναι η δημιουργία μιας καλύτερης καθημερινής ζωής στο σπίτι για τους πολλούς του κόσμου.

Η επιχειρηματική ιδέα της ΙΚΕΑ βασίζεται στην προσφορά μιας μεγάλης γκάμας καλοσχεδιασμένων και λειτουργικών επίπλων για το σπίτι σε τιμές τόσο χαμηλές που να μπορούν να τα αποκτήσουν όσο το δυνατόν περισσότεροι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο».

Για την ΙΚΕΑ

Η ΙΚΕΑ ξεκίνησε το 1943 και σήμερα είναι η μεγαλύτερη αλυσίδα καταστημάτων επίπλων και οικιακού εξοπλισμού στον κόσμο.

Στην Ελλάδα την ΙΚΕΑ έφερε ο Όμιλος Fourlis το 2001, ιδρύοντας τη HOUSE MARKET AE. Ο Όμιλος Fourlis είναι ένας από τους μεγαλύτερους εμπορικούς ομίλους διαρκών καταναλωτικών αγαθών στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια.

Η IKEA στα 18 χρόνια παρουσίας της στην Ελλάδα έχει δημιουργήσει 5 καταστήματα και 6 Κέντρα Παραγγελιών και Παραλαβών, ενώ διαθέτει πάνω από 420 καταστήματα σε 50 χώρες σε όλον τον κόσμο.