Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Κάντε αγορές με την πιστωτική κάρτα σας Eurobank μέσα στις επόμενες 30 ημέρες και βγείτε κερδισμένοι. Επωφεληθείτε από τα προνόμια που σας προσφέρει η πιστωτική κάρτα σας και κερδίστε από το πρόγραμμα επιβράβευσής της.

Κερδίστε ευρώ στην πιστωτική κάρτα σας

Πραγματοποιήστε αγορές με την πιστωτική κάρτα σας Eurobank συνολικής αξίας από 200€ και πάνω μέσα στις επόμενες 30 ημέρες και κερδίστε 10€ στο πρόγραμμα επιβράβευσης της πιστωτικής κάρτας σας.

Τα ευρώ που κερδίζετε τα εξαργυρώνετε για αγορές σας στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις του προγράμματος επιβράβευσης της πιστωτικής κάρτας σας.

Ενημερωθείτε αναλυτικά για τους όρους της προσφοράς που ισχύουν για την πιστωτική κάρτα σας:

Σας επιβραβεύουμε

Η πιστωτική κάρτα σας συμμετέχει σε πρόγραμμα επιβράβευσης για να κερδίζετε από τις αγορές σας στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις:

  • Mastercard Classic και Visa Classic – Συμμετέχετε στο πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή. Κερδίζετε και εξαργυρώνετε ευρώ €πιστροφή με τις αγορές σας σε πάνω από 8.500 συνεργαζόμενες επιχειρήσεις του προγράμματος.
  • Mastercard Gold και Visa Gold – Συμμετέχετε στο πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή. Κερδίζετε και εξαργυρώνετε ευρώ €πιστροφή με τις αγορές σας σε πάνω από 8.500 συνεργαζόμενες επιχειρήσεις του προγράμματος.
  • COSMOTE World MastercardΚερδίζετε 5% της αξίας των λογαριασμών σας COSMOTE εάν τους εξοφλείτε με πάγια εντολή στην κάρτα σας. Το συνολικό κέρδος σας αφαιρείται ως έκπτωση από τον επόμενο λογαριασμό σας COSMOTE. Επιπλέον, συμμετέχετε στο πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή.
  • YES VisaΚερδίζετε έως 6% από τις αγορές σας. Εξαργυρώνετε τα ευρώ που συγκεντρώνετε στην κάρτα σας αποκλειστικά στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις των Golden Hall, The Mall Athens, Mediterranean Cosmos και Μαρίνας Φλοίσβου και σε συνεργαζόμενα πρατήρια ΕΚΟ.