Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση
Η ιδέα σας γίνεται business plan και στη συνέχεια επιχείρηση: μια μικρή διαφημιστική εταιρεία, μια μικροζυθοποιία ή το δικό σας ιατρείο. Φροντίζετε για τα πάντα, από μικρά καθημερινά θέματα, όπως τα αναλώσιμα, μέχρι σημαντικές αποφάσεις, όπως το σχέδιο του λογοτύπου σας και πώς θα κάνετε πληρωμές και εισπράξεις. Χρειάζεστε σωστή καθοδήγηση και προγραμματισμό για να οργανώσετε την επιχείρησή σας.
Όταν ανοίγετε τον λογαριασμό της επιχείρησής σας στην Eurobank, αποκτάτε έναν συνεργάτη που σας βοηθάει με συνέπεια σε κάθε επιχειρηματικό βήμα σας.
   
Για την οργάνωση της καθημερινότητάς σας

Για την οργάνωση της καθημερινότητάς σας

Ο επαγγελματικός λογαριασμός γίνεται το ταμείο της επιχείρησής σας. Από τον υπολογιστή ή το κινητό σας κάνετε οποιαδήποτε στιγμή πληρωμές λογαριασμών ή προμηθευτών και ελέγχετε εύκολα τις εισπράξεις σας. Αυτοματοποιείτε τις τακτικές πληρωμές σας με πάγιες εντολές. Κάνετε online τις αιτήσεις σας για τα προϊόντα μας. Έτσι κερδίζετε χρόνο για να ασχολείστε περισσότερο με το προϊόν, τις υπηρεσίες σας και τους πελάτες σας.

Με τη χρεωστική κάρτα του λογαριασμού σας κάνετε αγορές που περνούν στα έξοδα της επιχείρησης. Με μηχάνημα POS διευκολύνετε τους πελάτες σας και αυξάνετε τις πωλήσεις σας μέσα στο κατάστημα ή το e-shop σας.

Για την οργάνωση της καθημερινότητάς σας
Συμβουλευτική υποστήριξη σε κάθε βήμα

Συμβουλευτική υποστήριξη σε κάθε βήμα

Για απορίες ή προβληματισμούς σε τραπεζικά ή λειτουργικά θέματα της επιχείρησής σας, έχετε δίπλα σας τον Επαγγελματικό Σύμβουλο. Μπορείτε να τον συναντήσετε σε ένα κατάστημά μας, να επικοινωνήσετε μαζί του με βιντεοκλήση ή μέσω EuroPhone Banking.

Για να κάνετε πράξη την επιχειρηματική ιδέα σας, ο Επαγγελματικός Σύμβουλος σας υποστηρίζει σε κάθε βήμα με την τεχνογνωσία και την εμπειρία του. Σας προσφέρει τα κατάλληλα εργαλεία για να οργανώσετε τις καθημερινές συναλλαγές σας, να μειώσετε το κόστος, να ενισχύσετε τη ρευστότητα και γενικότερα να βελτιώσετε τη λειτουργία της επιχείρησής σας.

Συμβουλευτική υποστήριξη σε κάθε βήμα
Για τις πρώτες χρηματοδοτικές ανάγκες σας

Για τις πρώτες χρηματοδοτικές ανάγκες σας

Εντοπίστε με τη βοήθεια του Επαγγελματικού Συμβούλου σας εργαλεία χρηματοδότησης εάν χρειάζεστε ρευστότητα ή επιπλέον αρχικό κεφάλαιο. Σας προτείνει τις κατάλληλες επιλογές για τις ανάγκες της επιχείρησής σας, ώστε να μην αναλάβετε υποχρεώσεις που επιβαρύνουν το ξεκίνημά σας.

Με το μηχάνημα POS έχετε ρευστότητα με προεξόφληση των άτοκων δόσεων ή με εξασφάλιση τις μελλοντικές εισπράξεις. Ο Επαγγελματικός Σύμβουλος σας ενημερώνει για προγράμματα μικροπιστώσεων και επιδοτήσεων, όπως το EaSI ή το ΕΣΠΑ. Σας βοηθάει να προετοιμάσετε την αίτησή σας. Μπορείτε να αξιοποιήσετε και το Πρόγραμμα egg – enter•grow•go.

Για τις πρώτες χρηματοδοτικές ανάγκες σας