Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση
Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας (ΤΑΑ)

Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας (ΤΑΑ)

Χρηματοδότηση επενδύσεων

για έργα βιώσιμης ανάπτυξης

Έως 80% της επένδυσης

με δάνειο από ΤΑΑ και Eurobank

Με καθοδήγηση

σε όλη τη διαδικασία

Με το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας (ΤΑΑ) εγκαινιάζεται μια νέα εποχή για την ελληνική επιχειρηματικότητα και την ανασυγκρότηση της οικονομίας της χώρας μας. Με την τεχνογνωσία μας στηρίζουμε τις επιχειρήσεις για να αξιοποιήσουν τους πόρους του προγράμματος και να υλοποιήσουν επενδύσεις που ενισχύουν την πράσινη μετάβαση, τον ψηφιακό μετασχηματισμό, την καινοτομία, την ανάπτυξη οικονομιών κλίμακος και την εξωστρέφεια.

Αποκτήστε χρηματοδότηση με τους πόρους του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας (ΤΑΑ)

Για να ενημερωθείτε αναλυτικά για το Ταμείο Ανάπτυξης και Ανθεκτικότητας (ΤΑΑ) και να ξεκινήσετε τη διαδικασία για τη χρηματοδότηση της επένδυσής σας, επικοινωνήστε με τον Relationship Manager σας.

Εάν θέλετε να εντάξετε την επιχείρησή σας στο Ταμείο Ανάπτυξης και Ανθεκτικότητας (ΤΑΑ), διαβάστε τη δημόσια πρόσκλησή μας για το πρόγραμμα και δείτε τα δικαιολογητικά που χρειάζεστε για την αίτησή σας:

Κατεβάζω την πρόσκληση

Δείτε επίσης αναλυτική παρουσίαση για τις στοχευμένες δανειοδοτήσεις και τις συμπληρωματικές υπηρεσίες που σας παρέχουμε.

Τα δάνεια του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας (ΤΑΑ) είναι μέρος του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας Ελλάδα 2.0 που υλοποιείται με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης – NextGenerationEU.