Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση
Υπηρεσία e-Procurement

Υπηρεσία e-Procurement

Ηλεκτρονική
αγορά
Ασφάλεια
διαδικασιών
Χωρίς
ειδικό εξοπλισμό
Με το e-Procurement (υπηρεσία ηλεκτρονικών προμηθειών) δημιουργείτε ηλεκτρονική αγορά για την επιχείρησή σας και αυτοματοποιείτε τις εσωτερικές διαδικασίες και τις εγκριτικές ροές. Δεν χρειάζεται να επενδύσετε σε υποδομές και εξειδικευμένο προσωπικό. Βελτιώνετε την εφοδιαστική αλυσίδα σας και αποκτάτε σύγχρονα συστήματα αναφορών.

Δυνατότητες της υπηρεσίας e-Procurement

Με την υπηρεσία e-Procurement μπορείτε να δημιουργήσετε:

 • Κύκλωμα αγορών με επιλεγμένους προμηθευτές σας. Έτσι προμηθεύεστε ηλεκτρονικά τα στρατηγικά προϊόντα (πρώτες ύλες, είδη προς μεταπώληση, βιομηχανικό εξοπλισμό) και τα μη στρατηγικά προϊόντα (είδη γραφείου, αναλώσιμα, υπολογιστές).
 • Κύκλωμα πωλήσεων προς τους αντιπροσώπους, διανομείς και πελάτες της επιχείρησης που βρίσκονται εντός ή εκτός Ελλάδας. Έτσι έχετε έναν ενιαίο τρόπο λήψης και παρακολούθησης των παραγγελιών, ανεξάρτητα από την τοποθεσία.

Ποιες υπηρεσίες περιλαμβάνει

Η υπηρεσία e-Procurement προσφέρεται από την be24, θυγατρική εταιρεία της Eurobank Holdings. Η εταιρεία δραστηριοποιείται στον χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου από το 2001. Διαθέτει εκτενή εμπειρία στον σχεδιασμό και την υλοποίηση κυκλωμάτων αυτοματοποίησης διαδικασιών προμηθειών.

Υπηρεσίες ηλεκτρονικής αυτοματοποίησης αγορών

 • Τυποποίηση και αυτοματοποίηση στις εγκριτικές ροές αγορών και στα στάδια και κλιμάκια των εγκρίσεων (approval workflow) με βάση τις εσωτερικές διαδικασίες ή τους κανονισμούς κάθε εταιρείας.
 • Τυποποίηση και καταλογοποίηση για τα αγοραζόμενα είδη και τις υπηρεσίες, με βάση τις ανάγκες της κάθε εταιρείας και τις ήδη διαπραγματευμένες συμβάσεις αγορών (εύκολη αναζήτηση προϊόντων, προεπισκόπηση χαρακτηριστικών προϊόντων).
 • Ηλεκτρονική διαβίβαση παραγγελιών προς τους προμηθευτές.
 • Τυποποίηση στις εξειδικευμένες υπηρεσίες, όπως η διαχείριση αιτημάτων ταξιδιών (e-Travel) – δημιουργία παραγγελίας, εφαρμογή της εσωτερικής πολιτικής της εταιρείας, συμπλήρωση εξοδολογίου, δυνατότητα τροποποιήσεων, συμφωνία με τα τιμολόγια του προμηθευτή και εκκαθάρισή τους.
 • Σύστημα αναφορών.

Υπηρεσίες ηλεκτρονικής αυτοματοποίησης πωλήσεων

 • Τυποποίηση και καταλογοποίηση για τα είδη και τις υπηρεσίες που προσφέρετε, με βάση τους αγοραστές (ανάρτηση χαρακτηριστικών προϊόντων, απεικόνιση εμπορικής πολιτικής).
 • Τυποποίηση και αυτοματοποίηση της λήψης παραγγελιών από δίκτυο αγοραστών.
 • Διαχείριση της εμπορικής πολιτικής και των τιμοκαταλόγων.
 • Σύστημα αναφορών.

Κριτήρια λειτουργίας της υπηρεσίας e-Procurement

Για να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες του e-Procurement, το μόνο που χρειάζεστε είναι πρόσβαση στο διαδίκτυο. Δεν χρειάζεται να αγοράσετε άδεια για λογισμικό και υποδομές ούτε να χρησιμοποιήσετε δαπανηρούς μηχανισμούς υποστήριξης από εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό.

Η χρήση των υπηρεσιών γίνεται με ασφάλεια που εγγυάται η be24, θυγατρική της Eurobank Holdings.

Μάθετε περισσότερα για τo e-Procurement

Για να ενημερωθείτε αναλυτικά: