Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση
Καθημερινά η επιχείρησή σας εκτελεί συναλλαγές με πελάτες, προμηθευτές, εργαζόμενους, συνεργάτες. Κάνετε πληρωμές, εισπράξεις, καταθέσεις, μεταφορές κ.ά. Χρειάζεστε εργαλεία για να πραγματοποιείτε τις συναλλαγές σας εύκολα, γρήγορα, με ασφάλεια και χαμηλό κόστος. Μπορείτε να επιλέξετε τις υποδομές και τον λογαριασμό που ταιριάζουν στις ανάγκες σας, για να έχετε πάντα τον έλεγχο των συναλλαγών σας.
Με τον Επαγγελματικό Σύμβουλο βρίσκετε τα εργαλεία που διευκολύνουν τον όγκο, τη συχνότητα και το είδος των συναλλαγών της επιχείρησής σας.
   
Ένας λογαριασμός για όλες τις συναλλαγές σας

Ένας λογαριασμός για όλες τις συναλλαγές σας

Ο επαγγελματικός λογαριασμός γίνεται το ταμείο της επιχείρησής σας. Επιλέγετε το είδος λογαριασμού που ταιριάζει περισσότερο στην επιχείρησή σας: όψεως ή όψεως έντοκος. Συνδέετε τον λογαριασμό με υπηρεσίες συναλλαγών και διαχειρίζεστε εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια τα κεφάλαια και τη ρευστότητα της επιχείρησής σας.

Κάνετε συναλλαγές ανά πάσα στιγμή από τον υπολογιστή ή το κινητό σας. Ενημερώνεστε αμέσως για την εκτέλεση των συναλλαγών. Οποιαδήποτε στιγμή βλέπετε συνολικά τις κινήσεις και το υπόλοιπό σας.

Ένας λογαριασμός για όλες τις συναλλαγές σας
Οργανώστε τις πληρωμές σας

Οργανώστε τις πληρωμές σας

Μεταφέρετε χρήματα στην Ελλάδα:

  • Με το Advanced for Business – online, τηλεφωνικά ή σε ΑΤΜ μας με 7€ τον μήνα.
  • Με Instant Payments – έως 50.000€ μέσα σε 10 δευτερόλεπτα από το μέσα από το e-Banking ή το Eurobank Mobile App, 24 ώρες το 24ωρο.

Με πάγιες εντολές οι τακτικοί λογαριασμοί σας εξοφλούνται αυτόματα και εμπρόθεσμα. Αυτοματοποιείτε τις πληρωμές σας με online μαζικές πληρωμές ή με την υπηρεσία πιστώσεων του διατραπεζικού συστήματος ΔΙΑΣ.

Με το πρόγραμμα μισθοδοσίας για επιχειρήσεις πληρώνετε online τη μισθοδοσία των εργαζομένων σας και τους εξασφαλίζετε προνόμια.

Για αγορές και πληρωμές χωρίς μετρητά, χρησιμοποιείτε τη χρεωστική κάρτα της επιχείρησής σας ή σας εκδίδουμε και μπλοκ επιταγών.

Οργανώστε τις πληρωμές σας
Εκμεταλλευτείτε όλους τους τρόπους είσπραξης

Εκμεταλλευτείτε όλους τους τρόπους είσπραξης

Προσφέρετε στους πελάτες σας περισσότερους τρόπους πληρωμής κι έτσι ενισχύετε τις πωλήσεις σας. Ο λογαριασμός σας πιστώνεται αμέσως ή την επόμενη ημέρα.

Διευκολύνετε τους πελάτες σας να πληρώνουν με όλες τις κάρτες σε τερματικό POS: ενσύρματο, ασύρματο ή mobile, ανάλογα με τη δραστηριότητά σας.

Με την υπηρεσία IRIS e-commerce πληρώνουν online με ασφάλεια χωρίς κάρτα. Ενισχύετε τις online πωλήσεις σας με ή χωρίς e-shop με την υπηρεσία e-Commerce. Εισπράττετε εύκολα από άλλες επιχειρήσεις με την υπηρεσία χρεώσεων του διατραπεζικού συστήματος ΔΙΑΣ.

Εκμεταλλευτείτε όλους τους τρόπους είσπραξης
Ολοκληρωμένη και προσωπική εξυπηρέτηση

Ολοκληρωμένη και προσωπική εξυπηρέτηση

Ο Επαγγελματικός Σύμβουλός σας γνωρίζει εσάς και την επιχείρησή σας. Μελετά τη λειτουργία και τις καθημερινές συναλλαγές της. Σας ενημερώνει για τα εργαλεία που διευκολύνουν τις πληρωμές και τις εισπράξεις σας για να έχετε ομαλή ροή στις συναλλαγές σας. Σας προτείνει τους συνδυασμούς που βελτιώνουν τη ρευστότητα της επιχείρησης για να μειώνετε το κόστος χρηματοδότησής της.

Ο Επαγγελματικός Σύμβουλος είναι στη διάθεσή σας στα καταστήματά μας, με βιντεοκλήση ή μέσω EuroPhone Banking.

Ολοκληρωμένη και προσωπική εξυπηρέτηση