Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση
Business Banking Τουρισμός – Οικοσύστημα υπηρεσιών

Business Banking Τουρισμός – Οικοσύστημα υπηρεσιών

Ψηφιακός μετασχηματισμός
με ολοκληρωμένα πακέτα λύσεων
Δωρεάν προβολή
σε όλο τον κόσμο
Έως 35% έκπτωση
για επαγγελματικό εξοπλισμό

Στηρίζουμε την επιχείρησή σας με αποκλειστικά προνόμια και εκπτώσεις για την προβολή και αναβάθμισή της.

Αξιοποιήστε δωρεάν σύγχρονες εφαρμογές για να προωθήσετε την επιχείρησή σας σε όλο τον κόσμο. Συνεργαστείτε με επιλεγμένες εταιρείες και αποκτήστε καινοτόμες υπηρεσίες για την ψηφιακή μετάβασή σας. Πιστοποιήστε και αναβαθμίστε τις υποδομές της επιχείρησής σας με αποκλειστικές εκπτώσεις. Οργανώστε εκπαιδευτικά σεμινάρια για τους εργαζομένους σας και διαχειριστείτε καλύτερα τα έσοδά σας με σύγχρονα εργαλεία.

Δείτε επίσης τα τραπεζικά προνόμια που κερδίζετε με το πρόγραμμα Business Banking Τουρισμός για αμιγώς τουριστικές επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα και όλες τις επιχειρήσεις στα νησιά και τη Χαλκιδική.

Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα Business Banking Τουρισμός – Μη τραπεζικά προνόμια

Για να ενημερωθείτε για το πρόγραμμα Business Banking Τουρισμός και να εξασφαλίσετε μη τραπεζικά προνόμια μέσω συνεργαζόμενων εταιρειών, συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Με ενδιαφέρουν τα προνόμια

Εναλλακτικά, για περισσότερες πληροφορίες ελάτε με ραντεβού σε ένα κατάστημά μας.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε αμιγώς τουριστικές επιχειρήσεις (ξενοδοχεία, ταξιδιωτικά γραφεία, επιχειρήσεις ενοικίασης αυτοκινήτων, επιχειρήσεις ενοικίασης σκαφών αναψυχής ή επιχειρήσεις εστίασης) σε όλη την Ελλάδα και όλες τις επιχειρήσεις νησιωτικών περιοχών και τη Χαλκιδική.

 
 
Δείτε επίσης