Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση
Business Banking Τουρισμός – Οικοσύστημα υπηρεσιών

Business Banking Τουρισμός – Οικοσύστημα υπηρεσιών

Έως 20% έκπτωση
για πιστοποίηση Covid-Shield
Έως 20% έκπτωση
για digital marketing
Έως 20% έκπτωση
για επαγγελματικό εξοπλισμό

Σε αυτήν τη δύσκολη περίοδο για τον ελληνικό τουρισμό, σας εξασφαλίζουμε αποκλειστικά προνόμια για πιστοποίηση Covid-Shield και εκπτώσεις για την αναβάθμιση και προβολή της επιχείρησής σας.

Πιστοποιήστε και αναβαθμίστε τις υποδομές της επιχείρησής σας με αποκλειστικές εκπτώσεις. Συνεργαστείτε με επιλεγμένες εταιρείες για την ψηφιακή προβολή σας. Οργανώστε εκπαιδευτικά σεμινάρια για τους εργαζομένους σας. Ελέγξτε τα οικονομικά σας και διαχειριστείτε καλύτερα τα έσοδά σας με σύγχρονα εργαλεία.

Δείτε επίσης τα τραπεζικά προνόμια που κερδίζετε με το πρόγραμμα Business Banking Τουρισμός για αμιγώς τουριστικές επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα και όλες τις επιχειρήσεις στα νησιά και τη Χαλκιδική.

Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα Business Banking Τουρισμός – Μη τραπεζικά προνόμια

Για να ενημερωθείτε για το πρόγραμμα Business Banking Τουρισμός και να εξασφαλίσετε μη τραπεζικά προνόμια μέσω συνεργαζόμενων εταιρειών, συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας:

ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ τα προνόμια

Εναλλακτικά, για περισσότερες πληροφορίες ελάτε με ραντεβού σε ένα κατάστημά μας.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε αμιγώς τουριστικές επιχειρήσεις (ξενοδοχεία, ταξιδιωτικά γραφεία, επιχειρήσεις ενοικίασης αυτοκινήτων, επιχειρήσεις ενοικίασης σκαφών αναψυχής ή επιχειρήσεις εστίασης) σε όλη την Ελλάδα και όλες τις επιχειρήσεις νησιωτικών περιοχών και τη Χαλκιδική.