Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Ξενοδοχεία

Skiathos Blu

5%
στο ξενοδοχείο
Κερδίζετε και εξαργυρώνετε ευρώ €πιστροφή στο ξενοδοχείο Skiathos Blu στη Σκιάθο.

Οι υπηρεσίες στο Skiathos Blu

Το ξενοδοχείο Skiathos Blue προσφέρει:

  • Ιδιωτικό μπαλκόνι σε όλα τα δωμάτια
  • Εστιατόριο στην παραλία
  • Εξωτερική πισίνα 
  • Θαλάσσια σπορ
  • Μπαρ

Για το Skiathos Blu

Βρίσκεται σε βολική τοποθεσία σε μια καταπράσινη χερσόνησο, μόλις 25 λεπτά από το διεθνές αεροδρόμιο της Σκιάθου και 15 λεπτά με τα πόδια από το ζωντανό και γραφικό κεντρικό χωριό του νησιού. Το Skiathos Blu είναι ένα υπέροχο σκηνικό. Ένα ειδυλλιακό μείγμα παραλίας και ορεινού τοπίου σε κάθε γωνιά.

Το πρόσφατα ανακαινισμένο εσωτερικό είναι εντυπωσιακό και κομψό. Αντανακλά ένα κομψό μείγμα σύγχρονου σχεδιασμού και παραδοσιακών στοιχείων, όπως τοπικές λιθοδομές, ρουστίκ καμάρες και οροφές καστανιάς.

Μια μοναδική αίσθηση αποκλειστικότητας περιβάλλει τους επισκέπτες τη στιγμή που μπαίνουν στο λόμπι με τη λευκή αισθητική και μια αίσθηση εύκολης διαβίωσης στο νησί τους συνοδεύει καθ’ όλη τη διάρκεια της διαμονής τους σε αυτήν την αποκλειστική ηλιόλουστη τοποθεσία.

Πρωτότυπα χειροποίητα λιθόστρωτα δρομάκια μέσα από τυπικά ασβεστωμένα ελληνικά κτήρια οδηγούν σε μια ειδυλλιακή αμμώδη παραλία. Οι απλοί λευκοί γεωμετρικοί όγκοι, ενσωματωμένοι στο καταπράσινο αλλά άγριο τοπίο, αγκαλιάζουν την εκπληκτική θέα της χερσονήσου και του Αιγαίου.