Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Καφέ

Pezoula Café

3%
στο café-bar
Κερδίζετε και εξαργυρώνετε ευρώ €πιστροφή στο all day café-bar Pezoula Café στον Μούδρο της Λήμνου.

Τα προϊόντα του Pezoula Café

Στo Pezoula Café μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας. Επίσης, στο Pezoula Café θα βρείτε ένα μενού εμπνευσμένο από προϊόντα και ανθρώπους της Λήμνου αλλά και όλης της Ελλάδας:

  • Καπλάμα, δηλαδή φρυγανισμένο χωριάτικό ψωμί με μελίχλωρο Λήμνου και τηγανιτά αυγά
  • Λαλαγίτες, τις τοπικές τηγανίτες με μέλι και κανέλα ή φέτα και ρίγανη
  • Ομελέτα Λήμνου με αχνιστό κολοκυθάκι, μελίχλωρο Λήμνου και δυόσμο
  • Χειροποίητες πίτες ημέρας, όπως τυρόπιτα Λήμνου, κολοκυθόπιτα γλυκιά, χορτόπιτα ακόμα και λαδένια από την Κίμωλο
  • Φλωμαρότο, το τοπικό ζυμαρικό της Λήμνου μαγειρεμένο με την ιταλική τεχνική του ριζότο και σάλτσες με αρώματα Ελλάδας και Λήμνου
  • Γευστικά burgers, club sandwiches, και άλλα snacks για όλη τη μέρα και τη βόλτα σας
  • Πιάτα ημέρας με φρέσκα λαχανικά και τοπικά υλικά, όπως τυρί καλαθάκι και μελίχλωρο, αλεύρι Λήμνου, όσπρια, μαρινάτα θαλασσινά, ζυμαρικά, μέλι και καβουρμά

Στο Pezoula Café θα βρείτε επίσης κοκτέιλ με άρωμα Λήμνου, μπύρες μικρής παραγωγής και πάνω από 30 ετικέτες σε οίνους Λήμνου και Ελλάδας.

Για τo Pezoula Café

Το Pezoula Café δημιουργήθηκε το 2016 στον Μούδρο της Λήμνου, για να στεγάσει τις αξίες και όραμα του Taste Lemnos, του βραβευμένου προγράμματος γαστρονομικού τουρισμού, που από το 2014 προσφέρει ξεχωριστές εμπειρίες φιλοξενίας στους επισκέπτες της Λήμνου. Αισθητική που ξεχωρίζει, επιλεγμένες καρέκλες για την άνεση σας, φιλόξενο προσωπικό και προσωπική σχέση με τον εμπνευστή Αλέξανδρο Αλεξάνδρου και την οικογένεια του Pezoula Café θα κάνουν την εμπειρία σας μοναδική.

Η πεζούλα για τους Λημνίους είναι χώρος συνάντησης, ανταλλαγής απόψεων και ψυχαγωγίας. Έτσι και το Pezoula Café υποδέχεται όλους τους φίλους και επισκέπτες Λήμνου και μοιράζεται μαζί τους την αγάπη για το καλό φαγητό και ποτό.