Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Ακτοπλοϊκές εταιρείες

Aegean Sea Lines

5%
στα εισιτήρια

Καλωσορίζουμε την Aegean Sea Lines στο πρόγραμμα €πιστροφή! Κλείστε τα ακτοπλοϊκά εισιτήριά σας για τις Κυκλάδες στην Aegean Sea Lines και κερδίστε 5% €πιστροφή.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να χρησιμοποιήσετε χρεωστική ή πιστωτική κάρτα Eurobank που συμμετέχει στο πρόγραμμα €πιστροφή.

Υπηρεσίες της Aegean Sea Lines

Με την Aegean Sea Lines κλείνετε τα εισιτήριά σας και ταξιδεύετε από το λιμάνι του Πειραιά για Κύθνο, Σέριφο, Σίφνο, Μήλο και Κίμωλο. Φτάνετε στον προορισμό σας με το συμβατικό πλοίο ΑΝΕΜΟΣ.

Αγορές εισιτηρίων με €πιστροφή κάνετε:

Όραμα

«Κύριο μέλημά μας είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου, όχι μόνο κατά τη διάρκεια του ταξιδιού αλλά και πριν από αυτό. Για τους ανθρώπους μας το ταξίδι δεν ξεκινά με την επιβίβαση στο πλοίο αλλά τη στιγμή της κράτησης.

Στην Aegean Sea Lines, αξιοποιώντας την πολύτιμη εμπειρία όλων των προηγούμενων ετών, γνωρίζουμε τις όλο και αυξανόμενες απαιτήσεις κάθε σύγχρονου ταξιδιώτη: επαγγελματία, ιδιώτη ή τουρίστα. Έτσι, αποτελεί προτεραιότητά μας να του προσφέρουμε όχι μόνο ασφάλεια και συνέπεια, αλλά κι ένα ευχάριστο και άνετο ταξίδι».

Για την Aegean Sea Lines

Η Aegean Sea Lines είναι αμιγώς ελληνική ακτοπλοϊκή εταιρεία που ιδρύθηκε το 2022 προκειμένου να εξυπηρετήσει τις αυξημένες μεταφορικές ανάγκες προς και από τα νησιά των Δυτικών και Νότιων Κυκλάδων.

Η Aegean Sea Lines δεν είναι νεοπαγής στο χώρο της ακτοπλοΐας, καθώς αποτελεί φυσική συνέχεια της Aegean Speed Lines, που δραστηριοποιήθηκε ανελλιπώς με ταχύπλοα στις Κυκλάδες από το 2005 έως το 2021.