Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση
Με την ηλεκτρονική υπογραφή e-Signature ολοκληρώνετε πιο γρήγορα τις συναλλαγές σας στα ταμεία των καταστημάτων μας. Υπογράφετε μία φορά στην ειδική οθόνη. Σας στέλνουμε το ηλεκτρονικό παραστατικό της συναλλαγής σας με email.
   
e-Signature 1

Γρήγορη εξυπηρέτηση

Ολοκληρώνετε πιο γρήγορα τις συναλλαγές που εκτελείτε στα ταμεία των καταστημάτων μας. Για κάθε συναλλαγή χρειάζεται μία μόνο ηλεκτρονική υπογραφή σας. Με την καθοδήγησή μας, υπογράφετε με γραφίδα στην ειδική οθόνη.

Δεν χρειάζεται να περιμένετε να εκτυπωθεί το παραστατικό που θα υπογράφατε κανονικά. Στα ταμεία που προσφέρουμε την υπηρεσία e-Signature οι πελάτες μας εξυπηρετούνται πιο γρήγορα.

e-Signature 1
e-Signature 2

Ασφαλής υπογραφή

Όταν ολοκληρώνετε τη συναλλαγή σας, υπογράφετε με μια γραφίδα στην ειδική οθόνη που σας δίνουμε. Το σύστημα καταγράφει την εικόνα της υπογραφής σας αλλά και ορισμένα βιομετρικά στοιχεία σας, όπως η πίεση της γραφίδας στην οθόνη και η ταχύτητα με την οποία υπογράφετε.

Ο συνδυασμός αυτών των χαρακτηριστικών καθιστά την υπογραφή σας μοναδική. Η ηλεκτρονική υπογραφή σας είναι αδύνατον να πλαστογραφηθεί.

e-Signature 2
e-Signature 3

Προστασία περιβάλλοντος

Με την ηλεκτρονική υπογραφή e-Signature φυλάμε τα έγγραφα που υπογράφετε σε ηλεκτρονική μορφή. Σας αποστέλλουμε το ηλεκτρονικό παραστατικό της συναλλαγής σας με email. 

Έτσι μειώνουμε σημαντικά την κατανάλωση χαρτιού. Εξοικονομούμε φυσικούς πόρους και περιορίζουμε το αποτύπωμα της Eurobank στο περιβάλλον.

e-Signature 3
e-Signature 4

Ηλεκτρονικά παραστατικά όποτε τα χρειάζεστε

Το παραστατικό της συναλλαγής που ολοκληρώνετε με e-Signature είναι ηλεκτρονικό. Το αποθηκεύουμε στα αρχεία μας και σας το στέλνουμε εκείνη τη στιγμή με email, εάν θέλετε. Μπορείτε να το αποθηκεύετε στον υπολογιστή σας.

Εάν χάσετε κάποιο ηλεκτρονικό παραστατικό, μπορείτε να ζητήσετε να σας το ξαναστείλουμε οποιαδήποτε στιγμή.

e-Signature 4