Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση
Με το Personal Banking απολαμβάνετε ειδικές προσφορές και διευκόλυνση στην οργάνωση του ταξιδιού σας. Όταν ταξιδεύετε από το αεροδρόμιο, μπορείτε να σταθμεύσετε το αυτοκίνητό σας σε προνομιακή τιμή στην Υπηρεσία Διακεκριμένης Στάθμευσης.

Οργανώνουμε το επόμενο ταξίδι σας

Σας προσφέρουμε ξεχωριστή εξυπηρέτηση και προσφορές στις ταξιδιωτικές υπηρεσίες του Euroworld.

Σας ενημερώνουμε για τον προορισμό που σας ενδιαφέρει και για τα διαθέσιμα πακέτα διακοπών. Βρίσκουμε για εσάς εισιτήρια και δωμάτια ξενοδοχείου και κάνουμε κράτηση για τις ημερομηνίες που θέλετε.

Οι εκπρόσωποί μας σας εξυπηρετούν στην ειδική γραμμή του Euroworld για τους πελάτες του Personal Banking.

Τηλεφωνήστε στο 2130993196 από κινητό ή σταθερό από Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00-18:00.

Executive Valet Parking

Με τη χρεωστική κάρτα Personal Banking Debit Visa σταθμεύετε το αυτοκίνητό σας σε προνομιακή τιμή στην Υπηρεσία Διακεκριμένης Στάθμευσης του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών.

Όταν φτάνετε στο αεροδρόμιο, κατευθύνεστε στο επίπεδο αναχωρήσεων στην Είσοδο 3. Στο σημείο υποδοχής με την ένδειξη Executive Valet Parking το εκπαιδευμένο προσωπικό σάς υποδέχεται 24 ώρες το 24ωρο.

Το αυτοκίνητό σας μεταφέρεται και σταθμεύεται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο. Το προσωπικό σάς το επιστρέφει στο ίδιο σημείο την ημέρα και ώρα που θέλετε.

Επιπλέον λαμβάνετε:

  • Κουπόνι Fast Lane για προτεραιότητα πρόσβασης στα σημεία ελέγχου του αεροδρομίου μέχρι την πύλη Αναχώρησης.
  • Δωρεάν φόρτιση ηλεκτρικών ή plug-in υβριδικών οχημάτων (που φέρουν υποδοχή TYPE 2).

Δείτε τις προνομιακές χρεώσεις της Υπηρεσίας Διακεκριμένης Στάθμευσης για τους πελάτες του Personal Banking.

Εκπτώσεις στη διαμονή και τις μετακινήσεις σας

Με τη χρεωστική κάρτα σας Personal Banking Debit Visa, απολαμβάνετε εκπτώσεις στα ταξίδια σας στην Ελλάδα και το εξωτερικό:

  • Στη διαμονή σας, έχετε έκπτωση 8% σε πάνω από 325.000 καταλύματα μέσα από τη Hotels.com. Αρκεί να κάνετε την κράτησή σας με τον κωδικό Visa8.
  • Στις μετακινήσεις σας, εξοικονομείτε έως 25% στην ενοικίαση αυτοκινήτου από τη Hertz. Αρκεί να κάνετε την κράτησή σας online.