Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση
Αξιοποιήστε τις δυνατότητες που σας προσφέρει το Eurobank Mobile App, το e-Banking κι άλλες σύγχρονες υπηρεσίες μας. Ανακαλύψτε τα πλεονεκτήματα που σας χαρίζουν και απλοποιήστε την καθημερινότητά σας.
   
Eurobank Mobile App

Eurobank Mobile App

Από το κινητό σας μπορείτε να πραγματοποιείτε πάνω από 1.200 συναλλαγές. Συνδεέστε στο Eurobank Mobile App γρήγορα και με ασφάλεια με ένα 4-ψήφιο PIN. Παρακολουθείτε τους λογαριασμούς και τις επενδύσεις σας.

Δείτε αναλυτικά πώς σας εξυπηρετεί καθημερινά το Eurobank Mobile App.

Με την υπηρεσία PaF Payments μπορείτε επίσης να στείλετε έως 500€ την ημέρα σε φίλους ή να πληρώσετε μικρές επιχειρήσεις, χωρίς να γνωρίζετε τον αριθμό λογαριασμού τους.

Eurobank Mobile App
e-Banking

e-Banking

Από τον υπολογιστή ή το tablet σας κάνετε τις συναλλαγές σας πιο γρήγορα. Έχετε πρόσβαση στα προϊόντα σας 24 ώρες το 24ωρο όπου κι αν βρίσκεστε. Κάνετε τις τραπεζικές συναλλαγές σας σε πραγματικό χρόνο από την άνεση του σπιτιού σας ή το γραφείο σας.

Με την υπηρεσία e-Statements ενημερώνεστε ηλεκτρονικά για το υπόλοιπο και τις κινήσεις των προϊόντων σας.

Δείτε αναλυτικά πώς ενημερώνεστε με την υπηρεσία e-Statements.

e-Banking

e-συναλλαγές για ιδιώτες

Πραγματοποιείτε πληρωμές και μεταφορές χρημάτων online, τηλεφωνικά ή σε ATM μας με 1,50€ τον μήνα. Έχετε συγκεκριμένο αριθμό δωρεάν συναλλαγών και άλλα προνόμια, όπως απεριόριστες πάγιες εντολές με e-Banking. Έτσι εξοικονομείτε χρήματα και κερδίζετε χρόνο στην καθημερινότητά σας.

Χρησιμοποιήστε το Eurobank Mobile App, συνδεθείτε στο e-Banking σας ή τηλεφωνήστε στο EuroPhone Personal Banking όποια στιγμή θέλετε: 2109555111.

Πρόγραμμα πάγιων εντολών Ξενοιάζω

Πρόγραμμα πάγιων εντολών Ξενοιάζω

Με μία αίτηση δίνετε εντολή οι λογαριασμοί και οι τακτικές οφειλές σας να εξοφλούνται αυτόματα από τον λογαριασμό ή την πιστωτική κάρτα σας Eurobank. Η πληρωμή εκτελείται την ημερομηνία λήξης του λογαριασμού ή της οφειλής.

Για να ελέγχετε τα έξοδά σας, ορίζετε ανώτατο ποσό χρέωσης ανά πληρωμή.

Πρόγραμμα πάγιων εντολών Ξενοιάζω
Θυρίδες

Θυρίδες

Στις θυρίδες της Eurobank μπορείτε να φυλάξετε με ασφάλεια προσωπικά αντικείμενα που έχουν μεγάλη αξία για εσάς, χρηματική ή συναισθηματική. Μπορείτε να βρείτε θυρίδες σε διάφορα μεγέθη με προνομιακό κόστος μίσθωσης.

Οι θυρίδες είναι υψηλών τεχνικών προδιαγραφών. Η πρόσβαση σε αυτές πραγματοποιείται με αυστηρούς κανόνες ασφαλείας.

Δείτε πώς φυλάσσετε προσωπικά αντικείμενα με ιδιαίτερη αξία στις θυρίδες της Eurobank.

Θυρίδες