Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση
Αξιοποιήστε τις δυνατότητες που σας προσφέρει το Eurobank Mobile App, το e-Banking κι άλλες σύγχρονες υπηρεσίες μας. Ανακαλύψτε τα πλεονεκτήματα που σας χαρίζουν και απλοποιήστε την καθημερινότητά σας.
   
Eurobank Mobile App

Eurobank Mobile App

Από το κινητό σας μπορείτε να πραγματοποιείτε πάνω από 1.800 συναλλαγές. Συνδεέστε στο Eurobank Mobile App γρήγορα και με ασφάλεια με ένα 4-ψήφιο PIN. Παρακολουθείτε τους λογαριασμούς και τις επενδύσεις σας.

Δείτε αναλυτικά πώς σας εξυπηρετεί καθημερινά το Eurobank Mobile App.

Με την υπηρεσία IRIS Payments μπορείτε επίσης να στείλετε έως 500€ την ημέρα σε οποιονδήποτε δωρεάν ή να πληρώσετε μικρές επιχειρήσεις, χωρίς να γνωρίζετε τον αριθμό λογαριασμού τους.

Eurobank Mobile App
e-Banking

e-Banking

Από τον υπολογιστή ή το tablet σας κάνετε τις συναλλαγές σας πιο γρήγορα. Έχετε πρόσβαση στα προϊόντα σας 24 ώρες το 24ωρο όπου κι αν βρίσκεστε. Κάνετε τις τραπεζικές συναλλαγές σας σε πραγματικό χρόνο από την άνεση του σπιτιού σας ή το γραφείο σας.

Με την υπηρεσία e-Statements ενημερώνεστε ηλεκτρονικά για το υπόλοιπο και τις κινήσεις των προϊόντων σας.

Δείτε αναλυτικά πώς ενημερώνεστε με την υπηρεσία e-Statements.

e-Banking
Πρόγραμμα πάγιων εντολών Ξενοιάζω

Πρόγραμμα πάγιων εντολών Ξενοιάζω

Με μία αίτηση δίνετε εντολή οι λογαριασμοί και οι τακτικές οφειλές σας να εξοφλούνται αυτόματα από τον λογαριασμό ή την πιστωτική κάρτα σας Eurobank. Η πληρωμή εκτελείται την ημερομηνία λήξης του λογαριασμού ή της οφειλής.

Για να ελέγχετε τα έξοδά σας, ορίζετε ανώτατο ποσό χρέωσης ανά πληρωμή.

Πρόγραμμα πάγιων εντολών Ξενοιάζω
Θυρίδες

Θυρίδες

Στις θυρίδες της Eurobank μπορείτε να φυλάξετε με ασφάλεια προσωπικά αντικείμενα που έχουν μεγάλη αξία για εσάς, χρηματική ή συναισθηματική. Μπορείτε να βρείτε θυρίδες σε διάφορα μεγέθη με προνομιακό κόστος μίσθωσης.

Οι θυρίδες είναι υψηλών τεχνικών προδιαγραφών. Η πρόσβαση σε αυτές πραγματοποιείται με αυστηρούς κανόνες ασφαλείας.

Δείτε πώς φυλάσσετε προσωπικά αντικείμενα με ιδιαίτερη αξία στις θυρίδες της Eurobank.

Θυρίδες