Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Ο λογαριασμός Personal Banking σάς εξυπηρετεί με σύγχρονους τρόπους και ξεχωριστά προνόμια. Συνδέεται αυτόματα με το βασικό πακέτο Eurobank My Blue Advantage του προγράμματος Eurobank My Advantage Banking, χωρίς χρέωση.  Έτσι καλύπτετε όλες τις τραπεζικές ανάγκες της καθημερινότητάς σας: πληρωμές, μεταφορές, αγορές και αναλήψεις.

Οι καθημερινές συναλλαγές σας online ή τηλεφωνικά είναι δωρεάν. Οι τόκοι αποδίδονται κάθε μήνα. Έχετε ακόμη υψηλότερο επιτόκιο, εάν λαμβάνετε σε αυτόν τον λογαριασμό τη σύνταξή σας.

Οι καθημερινές συναλλαγές σας

Χρησιμοποιήστε τον λογαριασμό Personal Banking για τις καθημερινές τραπεζικές συναλλαγές σας. Κάνετε πληρωμές, μεταφορές χρημάτων, αγορές και αναλήψεις.

Οι περισσότερες συναλλαγές που εκτελείτε με e-Banking έχουν μικρότερο κόστος σε σχέση με άλλα κανάλια της Eurobank.

Οι επενδυτικές συναλλαγές σας

Ο λογαριασμός Personal Banking σάς εξυπηρετεί στις επενδυτικές και χρηματιστηριακές συναλλαγές σας. Από τον υπολογιστή σας με e-Banking ή τηλεφωνικά μέσω EuroPhone Personal Banking πραγματοποιείτε:

  • Επενδύσεις σε αμοιβαία κεφάλαια και άλλα προϊόντα ΟΣΕΚΑ.
  • Αγορά ή πώληση μετοχών, ενδοσυνεδριακές συναλλαγές μετοχών (intraday trading) και δημόσιες εγγραφές.

Δείτε αναλυτικά τι σας προσφέρει το Personal Banking.

Καλύψτε τις απρόοπτες ανάγκες σας

Μπορείτε να κάνετε υπερανάληψη για να καλύψετε τις έκτακτες οικονομικές ανάγκες σας που ξεπερνούν το υπόλοιπο του λογαριασμού σας. Το ποσό που κάνατε υπερανάληψη εξοφλείται αυτόματα με προνομιακό επιτόκιο, μόλις πιστωθεί και πάλι ο λογαριασμός σας.

Ενημερωθείτε αναλυτικά για την υπηρεσία υπερανάληψης.

Για υψηλότερες αποδόσεις

Το επιτόκιο του λογαριασμού είναι μηδενικό. Όταν στον λογαριασμό Personal Banking σας διατηρείτε χρήματα που δεν χρειάζεστε στην καθημερινότητά σας, μπορείτε να τα αξιοποιείτε σε προϊόντα που έχουν υψηλότερη απόδοση, π.χ. προθεσμιακές καταθέσεις ή ασφαλιστικά επενδυτικά προϊόντα.

Πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή Premium

Όταν ανοίγετε λογαριασμό Personal Banking μπορείτε να αποκτήσετε χρεωστική κάρτα Personal Banking Debit Mastercard για όλες τις καθημερινές αγορές σας. Με αυτήν κερδίζετε και εξαργυρώνετε ευρώ σε πάνω από 8.500 επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή.

Επιπλέον, συμμετέχετε στο πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή Premium και κερδίζετε υψηλότερα ποσοστά επιστροφής σε ευρώ σε επιλεγμένες επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

Δείτε αναλυτικά τι σας προσφέρει το πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή Premium

Κερδίστε χρόνο

Ορίστε πάγιες εντολές στον λογαριασμό σας για να εξοφλούνται αυτόματα και εμπρόθεσμα οι οφειλές και οι λογαριασμοί σας. Πάγιες εντολές μπορείτε να ορίσετε με e-Banking ή τηλεφωνικά μέσω EuroPhone Personal Banking.

Προγραμματίστε από πριν τις συναλλαγές που εκτελείτε με e-Banking ώστε να πραγματοποιηθούν την ημερομηνία και την ώρα που θέλετε.

Δώστε ενδεικτικές ονομασίες στις συναλλαγές που εκτελείτε συχνά με e-Banking για να τις ξεχωρίζετε. Κάθε φορά που θέλετε να κάνετε την ίδια συναλλαγή, την επιλέγετε με την ονομασία που της έχετε δώσει από το ιστορικό των συναλλαγών σας. Όλα τα στοιχεία της συμπληρώνονται αυτόματα.

Προνόμια υγείας για όλη την οικογένεια

Με τον λογαριασμό Personal Banking μπορείτε να συμμετέχετε στο πρόγραμμα υγείας Εξασφαλίζω πρόληψη. Απολαμβάνετε προνομιακές τιμές σε διαγνωστικές εξετάσεις και επισκέψεις σε γιατρούς για εσάς και την οικογένειά σας.

Δείτε τα προνόμιά σας στο πρόγραμμα υγείας Εξασφαλίζω πρόληψη.

Χτίστε το αφορολόγητό σας

Εάν είστε μισθωτός, οι συναλλαγές που κάνετε online ή με τις κάρτες σας με χρέωση του λογαριασμού Personal Banking χτίζουν το αφορολόγητό σας:

π.χ. πληρωμές online, αγορές σε e-shop, αγορές με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα σε φυσικά καταστήματα.

Ο υπολογιστής αφορολόγητου προσθέτει αυτόματα τις συναλλαγές και τις δαπάνες που χτίζουν το αφορολόγητό σας. Ανοίξτε το Eurobank Mobile App ή συνδεθείτε στο e-Banking σας για να δείτε το συνολικό ποσό των δαπανών σας κάθε στιγμή:

  • Eurobank Mobile App > ενότητα Με μια Ματιά
  • e-Banking > Υπολογιστής αφορολόγητου > ΟΛΕΣ οι δαπάνες

Ενημέρωση 24 ώρες το 24ωρο

Οποιαδήποτε στιγμή ενημερώνεστε για το υπόλοιπο και τις κινήσεις του λογαριασμού σας Personal Banking:

  • Από το κινητό σας μέσα από το Eurobank Mobile App και τον υπολογιστή ή το tablet σας με e-Banking.
  • Τηλεφωνικά μέσω EuroPhone Personal Banking στο 2109555111.
  • Στα ΑΤΜ με τη χρεωστική κάρτα σας.

Ανοίξτε λογαριασμό Personal Banking

Λογαριασμό Personal Banking μπορείτε να ανοίξετε σε όλα τα καταστήματά μας.

Βρίσκω κοντινό κατάστημα

Δείτε τη διαδικασία για να ανοίξετε λογαριασμό και τα απαραίτητα δικαιολογητικά.