Υπηρεσίες PaF Payments | Eurobank
Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση
Με τις υπηρεσίες PaF Payments του Eurobank Mobile App στέλνετε χρήματα σε φίλους, πληρώνετε επιχειρήσεις και κάνετε δωρεές από το κινητό σας. Μεταφέρετε έως 500€ την ημέρα. Δεν χρειάζεται να γνωρίζετε τον αριθμό λογαριασμού ή τον IBAN του παραλήπτη. 
   
PaF – Pay a Friend

PaF – Pay a Friend

Με PaF – Pay a Friend στέλνετε χρήματα σε φίλους σας στην Ελλάδα. Αρκεί να ξέρετε το email, το κινητό ή το προφίλ τους στο Facebook.

Εάν ο φίλος σας έχει κάνει εγγραφή στο PaF, λαμβάνει τα χρήματα εκείνη τη στιγμή. Διαφορετικά, συμπληρώνει τον IBAN όποιου λογαριασμού του θέλει να πιστωθεί με το ποσό, ακόμη κι αν δεν είναι Eurobank.

Εάν γνωρίζετε τον αριθμό λογαριασμού, δείτε πώς μπορείτε να τον μετατρέψετε στον IBAN του.

PaF – Pay a Friend
PaF Business

PaF Business

Με PaF Business πληρώνετε επαγγελματίες και μικρές επιχειρήσεις από το κινητό σας. Χρησιμοποιείτε το email, τον αριθμό κινητού ή το ΑΦΜ τους, ή σκανάρετε τον κωδικό QR της επιχείρησης.

Εάν είστε επαγγελματίας, προσφέρετε στους πελάτες σας έναν ακόμη εύκολο τρόπο να σας πληρώνουν. Απλώς ενεργοποιείτε το PaF Business για την επιχείρησή σας.

PaF Business
PaF Donation

PaF Donation

Εάν το κινητό σας έχει λειτουργικό Android, με PaF Donation μπορείτε να κάνετε δωρεές σε Μη Κερδοσκοπικούς Οργανισμούς. Επιλέγετε έναν από τους συνεργαζόμενους φορείς και το ποσό που θέλετε να προσφέρετε.

Η δωρεά σας γίνεται εκείνη τη στιγμή μέσα από το Eurobank Mobile App.

Δείτε αναλυτικά πώς σας διευκολύνει καθημερινά το Eurobank Mobile App.

PaF Donation