Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση
Αναζητάμε απόφοιτους προπτυχιακών ή μεταπτυχιακών σπουδών σε οποιονδήποτε κλάδο. Επιλέγουμε νέους με καλές επιδόσεις στις σπουδές τους, χωρίς εργασιακή εμπειρία ή με προϋπηρεσία έως 2 χρόνια.

Σε ποιους απευθυνόμαστε

Με τα προγράμματα BeAPro απευθυνόμαστε σε ταλαντούχους νέους απόφοιτους πανεπιστημιακών ιδρυμάτων χωρίς εργασιακή εμπειρία ή με προϋπηρεσία έως 2 χρόνια.

Δεν παίζει ρόλο η κατεύθυνση σπουδών σας. Αρκεί να έχετε πτυχίο ή μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών. Οι άντρες υποψήφιοι πρέπει να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις.

Τα προγράμματα BeAPro

Τα προγράμματα BeAPro προετοιμάζουν τη σταδιοδρομία σας σε ένα σύγχρονο τραπεζικό περιβάλλον. Σας δίνουν την ευκαιρία να αποκτήσετε μια συνολική εικόνα του τραπεζικού και χρηματοοικονομικού κλάδου. Αναπτύσσετε ένα ολοκληρωμένο σύνολο δεξιοτήτων και εξοπλίζεστε για μια επιτυχημένη σταδιοδρομία στην Eurobank.

Μέχρι σήμερα έχουμε υλοποιήσει με επιτυχία προγράμματα σε μονάδες της Eurobank: BeAPro in Technology, BeAPro in Banking και BeAPro in Audit.

Τι προσέχουμε σε εσάς

Μας ενδιαφέρει να θέλετε να σταδιοδρομήσετε στον τραπεζικό κλάδο. Να φιλοδοξείτε να εξελιχτείτε μέσα σε έναν δυναμικό και σύγχρονο χρηματοοικονομικό οργανισμό.

Ξεχωρίζουμε τα άτομα που έχουν δυναμισμό και ενδιαφέρονται για την καινοτομία. Δίνουμε σημασία στην ευελιξία και τη δημιουργικότητά σας.

Επιπλέον, για εμάς μετράει πολύ η εργασιακή συμπεριφορά σας. Θέλουμε να ενστερνίζεστε και να προάγετε τις αξίες της Eurobank.

Δείτε πώς αξιολογούμε και επιλέγουμε νέους υποψήφιους.

Τι σας προσφέρουμε

Κοντά μας έχετε την ευκαιρία να ξεκινήσετε την επαγγελματική πορεία σας σε ένα σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον με πολλές επιλογές. Αποκτάτε γερές βάσεις για την υπόλοιπη επαγγελματική σταδιοδρομία σας.

Η εκπαίδευσή σας

Σας προσφέρουμε ευκαιρίες θεωρητικής και πρακτικής εκπαίδευσης. Εφαρμόζετε τις επιστημονικές γνώσεις σας στην πράξη. Αποκτάτε πρακτικές δεξιότητες για να γίνετε οι καλύτεροι επαγγελματίες του κλάδου σας.

Εργάζεστε υπό την καθοδήγηση έμπειρων στελεχών και δικτυώνεστε. Εξοικειώνεστε με τις αρχές μας και εργάζεστε σύμφωνα με αυτές. Γνωρίζετε τη στρατηγική και το όραμα της Eurobank.

Οι ρόλοι σας

Όπου είναι δυνατό, σας ενθαρρύνουμε να αλλάζετε ρόλους και να αναλαμβάνετε άλλα καθήκοντα. Έτσι αποκτάτε μια συνολική εικόνα του τρόπου λειτουργίας στον τομέα εργασίας σας. Γνωρίζετε βαθύτερα πώς λειτουργεί ο τραπεζικός και χρηματοοικονομικός κλάδος.

Οι παροχές σας

Σχεδιάζουμε προσεκτικά τα πακέτα παροχών και προνομίων που σας προσφέρουμε. Φροντίζουμε να καλύπτουν όλες τις ανάγκες σας: για τη ζωή, την υγεία, την οικογένεια, τα σχέδια και τις μελλοντικές προσδοκίες σας.

Δείτε αναλυτικά τι προσφέρουμε στους ανθρώπους μας.

Η μελλοντική πορεία σας

Σας ενθαρρύνουμε να εξελίσσεστε κοντά μας μέσα από τη δουλειά σας. Αποκτάτε τα εφόδια για να αναπτύξετε την επαγγελματική σταδιοδρομία σας.

Video: