Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση
Θέλουμε να συνεργαζόμαστε με ανθρώπους που έχουν εξειδικευμένη γνώση και εμπειρία σε τραπεζικό, χρηματοοικονομικό, συμβουλευτικό ή άλλον αντίστοιχο οργανισμό.

Τι αναζητάμε

Αναζητάμε έμπειρους επαγγελματίες για να ενισχύσουν την ομάδα μας με την εξειδικευμένη γνώση και την τεχνογνωσία τους.

Προϋπηρεσία

Είναι απαραίτητο να έχετε ήδη εργαστεί σε τραπεζικό, χρηματοοικονομικό, συμβουλευτικό ή άλλον αντίστοιχο οργανισμό για τουλάχιστον 2 χρόνια. 

Σε ρόλους που το απαιτούν, θέλουμε να έχετε πείρα στον συντονισμό ή τη διαχείριση ομάδων εργασίας.

Οι άνδρες υποψήφιοι πρέπει να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές υποχρεώσεις τους.

Σπουδές

Θέλουμε ανθρώπους με πανεπιστημιακή εκπαίδευση και επαγγελματική πιστοποίηση. Πιο πολύ ακόμη όμως μας ενδιαφέρει να μπορείτε να μετατρέπετε τις θεωρητικές γνώσεις σας σε πρακτικές δεξιότητες και να τις εφαρμόζετε.

Τι προσέχουμε σε εσάς

Ξεχωρίζουμε τα άτομα που έχουν δυναμισμό και ενδιαφέρονται για την καινοτομία. Δίνουμε σημασία στην ευελιξία και τη δημιουργικότητά σας.

Επιπλέον, για εμάς μετράει πολύ η εργασιακή συμπεριφορά σας. Θέλουμε να ενστερνίζεστε και να προάγετε τις αξίες τις Eurobank.

Τι σας προσφέρουμε

Σας προσφέρουμε τη δυνατότητα να σχεδιάσετε την επαγγελματική σας πορεία ανάλογα με τα ενδιαφέροντα και τους στόχους σας. Δημιουργούμε ευκαιρίες για να εξελίσσεστε.

Σχεδιάζουμε προσεκτικά τα πακέτα αποδοχών και παροχών σας. Φροντίζουμε να καλύπτουν όλες τις ανάγκες σας: για τη ζωή σας, την υγεία σας, την οικογένειά σας, τα σχέδιά σας και τις μελλοντικές προσδοκίες σας.

Δείτε αναλυτικά τι προσφέρουμε στους ανθρώπους μας.