Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση
Επιλέγουμε τους συνεργάτες μας με συνέντευξη που διεξάγει επιτροπή ειδικά εκπαιδευμένων και εξειδικευμένων αξιολογητών. Διερευνούμε το επαγγελματικό προφίλ και την πείρα τους και εστιάζουμε στα εργασιακά ενδιαφέροντα και τις φιλοδοξίες τους. Η διαδικασία επιλογής είναι πιστοποιημένη κατά ISO 9001.

Η αίτησή σας

Επεξεργαζόμαστε τα στοιχεία της αίτησής σας και το βιογραφικό σας. Διαβάζουμε πώς υποστηρίζετε την υποψηφιότητά σας από τις απαντήσεις που δίνετε στην αίτησή σας.

Εφόσον καλύπτετε τις απαιτήσεις της θέσης που σας ενδιαφέρει, σας καλούμε σε συνέντευξη. Αλλιώς, κρατάμε το βιογραφικό σας στο αρχείο μας για μελλοντικές ανάγκες της Eurobank.

Δείτε πώς να κερδίσετε το ενδιαφέρον μας με την αίτησή σας.

Η συνέντευξή σας

Στη συνέντευξη σας υποδέχεται ένας εξειδικευμένος εκπρόσωπος της Διεύθυνσης Talent Recruitment, Selection and Onboarding της Eurobank και ένας εκπρόσωπος της μονάδας στην οποία ενδιαφέρεστε να απασχοληθείτε. 

Συζητάμε το βιογραφικό σας και τις επαγγελματικές εμπειρίες σας. Αναλύουμε τις συμπεριφορές που έχετε επιδείξει στην επαγγελματική σταδιοδρομία σας και έξω από αυτή. 

Χρησιμοποιούμε ψυχομετρικά εργαλεία αξιολόγησης που μας επιτρέπουν να λαμβάνουμε περισσότερες πληροφορίες για την επαγγελματική σας προσωπικότητα. 

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης σας ενθαρρύνουμε να κάνετε ερωτήσεις για να μάθετε περισσότερα για τη θέση που σας ενδιαφέρει. Απαντάμε στις απορίες σας για το περιβάλλον εργασίας και τις ευκαιρίες εξέλιξης στην Eurobank.

Δείτε μερικές συμβουλές για να προετοιμαστείτε σωστά για τη συνέντευξη.

Η αξιολόγηση όλων των υποψηφιοτήτων

Αξιολογούμε την υποψηφιότητά σας με αντικειμενικότητα, σύμφωνα με τις προδιαγραφές της θέσης που σας ενδιαφέρει.

Μελετάμε τις πληροφορίες που έχουμε για εσάς και τους άλλους υποψήφιους. Επιλέγουμε ποιους θέλουμε να προσλάβουμε με αξιοκρατικά κριτήρια και διαφάνεια.

Σας ενημερώνουμε για το αποτέλεσμα της υποψηφιότητάς σας.

Διαβάστε ποια είναι η δέσμευσή μας για αξιοκρατία, αντικειμενικότητα, ίση μεταχείριση και διαφάνεια στις διαδικασίες αξιολόγησης.