Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Το πρόγραμμα €πιστροφή Super Markets καλύπτει ήδη την περίοδο των Χριστουγέννων και παρατείνεται ώστε να καλύψει και τις εορτές του Πάσχα.

Η Τράπεζα, αντιλαμβανόμενη την ανάγκη στήριξης των ελληνικών νοικοκυριών και ενίσχυσης της αγοραστικής τους δύναμης στη δύσκολη συγκυρία που διαμορφώνει ο παρατεταμένος, υψηλός πληθωρισμός, ενεργοποίησε ήδη από τον Σεπτέμβριο του 2022 και μέχρι τις 12.03.2023 την παροχή «Διπλάσια ευρώ €πιστροφή Super Markets», καλύπτοντας την περίοδο των εορτών Όπως αποτυπώνεται από την κίνηση συναλλαγών, ήδη πάνω από 100.000 κάτοχοι πιστωτικών καρτών έχουν κάνει χρήση του προγράμματος της Τράπεζας.

Σήμερα, η Eurobank επεκτείνει τη διάρκεια της παροχής σε οκτώ (8) μήνες συνολικά και καλύπτει χρονικά όχι μόνο την τρέχουσα, αλλά και την επόμενη εορταστική περίοδο των πασχαλινών αγορών, συμβάλλοντας έμπρακτα στη θωράκιση της κατανάλωσης στο πιο ανελαστικό της σημείο: Στις αγορές σε super market, που αφορούν, πρωτίστως, σε βασικά είδη πρώτης ανάγκης. Υπενθυμίζεται ότι το Πρόγραμμα €πιστροφή, επιβραβεύει τον κάτοχο κάρτας Eurobank, επιστρέφοντας ευρώ €πιστροφή, με άμεσο όφελος στην πληρωμή του λογαριασμού των αγορών του.

Επομένως, το πρόγραμμα επεκτείνεται μέχρι το τέλος Απριλίου 2023 για αγορές που πραγματοποιούν οι πελάτες της Τράπεζας μέσω πιστωτικών καρτών στο δίκτυο των 68 super markets που συνεργάζονται με το Πρόγραμμα Επιβράβευσης €πιστροφή σε όλη την Ελλάδα.

Ειδικότερα, οι κάτοχοι των πιστωτικών καρτών που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα €πιστροφή, για κάθε αγορά που πραγματοποιούν με τις εν λόγω κάρτες μέχρι την 30η Απριλίου 2023 στο δίκτυο των συνεργαζόμενων με το πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή super markets, θα επιβραβεύονται με διπλάσια ευρώ €πιστροφή (υπολογιζόμενα βάσει του ποσοστού επί τοις εκατό (%) με το οποίο κάθε ένα από τα συνεργαζόμενα super market συμμετέχει στο Πρόγραμμα €πιστροφή).

Η προσφορά ισχύει για αγορές σε 68 super market, συνεργαζόμενα με το Πρόγραμμα, με περισσότερα από 1.600 σημεία πώλησης σε 54 νομούς σε όλη την Ελλάδα.

Ενημερωθείτε αναλυτικά για τους όρους της ενέργειας, τα συνεργαζόμενα super markets και τις κάρτες που συμμετέχουν εδώ._