Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

«Ζήσε την ιστιοπλοΐα» με τις Χρυσές Ολυμπιονίκες Σοφία Μπεκατώρου και Αιμιλία Τσουλφά - Πάρος

Οι Χρυσές Ολυμπιονίκες Σοφία Μπεκατώρου και Αιμιλία Τσουλφά συνεχίζουν και το 2006 τις επισκέψεις και τις παρουσιάσεις σε ιστιοπλοϊκούς ομίλους στο πλαίσιο του προγράμματος «Ζήσε την Ιστιοπλοΐα», το οποίο ξεκίνησε το 2005. Ήδη, την περυσινή χρονιά τα Χρυσά Κορίτσια της Ιστιοπλοΐας επισκέφτηκαν, με μεγάλη επιτυχία, 6 ιστιοπλοϊκούς ομίλους σε αντίστοιχες πόλεις της Ελλάδας.

Η πέμπτη επίσκεψη του 2006 πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 11 Νοεμβρίου σε συνεργασία με τον Ναυτικό Όμιλο Πάρου, στους χώρους του Ξενοδοχείου “Pandrossos” στην Παροικιά της Πάρου. Στόχος της εκδήλωσης ήταν η ενημέρωση των νέων που αγαπούν τον αθλητισμό και τη θάλασσα, μέσα από την καλύτερη γνωριμία τους με το άθλημα της ιστιοπλοΐας.

 

Το πρόγραμμα «Ζήσε την ιστιοπλοΐα» αποτελεί μια πρωτοβουλία της Eurobank από κοινού με τις δύο Χρυσές Ολυμπιονίκες, και περιλαμβάνει εκδηλώσεις σε Ναυτικούς Ομίλους σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας.  Στόχος των δύο Χρυσών Ολυμπιονικών είναι να διαδώσουν στη νέα γενιά το άθλημα της ιστιοπλοΐας και να μεταδώσουν την αγάπη τους για τη θάλασσα και τις πολύτιμες εμπειρίες και γνώσεις τους.

Στην εκδήλωση που έλαβε χώρα σε αίθουσα του ξενοδοχείου, συμμετείχαν περισσότερα από 50 παιδιά ηλικίας 7-15 ετών, που είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τις δύο Χρυσές Ολυμπιονίκες για τα μυστικά του αθλήματος, να μυηθούν στην ιστιοπλοΐα, αλλά και να πάρουν μια μικρή γεύση από αρματωμένα σκάφη τύπου «Optimist».  Για όλους τους μικρούς επίδοξους ιστιοπλόους, η εκδήλωση του προγράμματος «Ζήσε την ιστιοπλοΐα» αποτέλεσε μια μοναδική ευκαιρία γνωριμίας με το άθλημα.