Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Διακρίσεις για τη Eurobank EFG

 

 

 

 

 

 Καλύτερη Τράπεζα στην Ελλάδα για το 2007 («Best Developed Market Bank»), ανακηρύχθηκε η Eurobank EFG από το διεθνούς φήμης περιοδικό Global Finance.

Η διάκριση αυτή που αφορά χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς αναπτυγμένων χωρών, απονέμεται στις τράπεζες εκείνες που ανταποκρίθηκαν αποτελεσματικά στις ανάγκες

των πελατών τους και πέτυχαν πολύ σημαντικά αποτελέσματα θέτοντας παράλληλα τα θεμέλια για μελλοντικές επιτυχίες.

Για την αξιολόγηση εξετάστηκαν ποικίλα αντικειμενικά κριτήρια και ελήφθησαν υπόψιν οι απόψεις των αναλυτών, των οίκων αξιολόγησης, τραπεζικών συμβούλων και άλλων στελεχών του τραπεζικού κλάδου.  Ανάμεσα σε αντικειμενικά κριτήρια ήταν η αύξηση του ενεργητικού, η κερδοφορία, η γεωγραφική επέκταση, οι νέες δραστηριότητες και η πρωτοπορία στον σχεδιασμό των προϊόντων.  Σύμφωνα με το περιοδικό, ο συνδυασμός των παραγόντων αυτών οδηγεί στην ανάδειξη των κορυφαίων τραπεζών οι οποίες μπορεί να μην είναι οι μεγαλύτερες, οι παλαιότερες ή οι πιο διαφοροποιημένες σε κάθε χώρα, αλλά είναι οι καλύτερες με τις οποίες διάφοροι οργανισμοί σε διεθνές επίπεδο, προτιμούν να συναλλάσσονται.

Ο πλήρης κατάλογος των τραπεζών που απέσπασαν τη διάκριση αυτή σε όλες τις αναπτυγμένες χώρες θα δημοσιευθεί στο τεύχος Απριλίου του GlobalFinance.

Επίσης, η EurobankEFG αναδείχθηκε για τρίτη συνεχή χρονιά, ως η Καλύτερη Τράπεζα στην Ελλάδα (2007) στον τομέα του PrivateBanking από το διεθνούς φήμης περιοδικό Euromoney.  

Και η διάκριση αυτή είναι αποτέλεσμα έρευνας που διεξήχθη σε διεθνές επίπεδο.  Η βράβευση έγινε στο Λονδίνο και την Eurobank εκπροσώπησε ο αναπληρωτής γενικός διευθυντής της Τράπεζας και επικεφαλής του PrivateBanking κ. Δημήτρης–Ιωάννης Βερροιόπουλος.  Το PrivateBanking  κατέλαβε την πρώτη θέση όχι μόνο μεταξύ ελληνικών αλλά και ξένων τραπεζών που άμεσα ή έμμεσα δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα στον χώρο του PrivateBanking και αφορά στην ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών.  Αντανακλά την επιτυχημένη στρατηγική του PrivateBanking για την παροχή υψηλού επιπέδου προϊόντων και υπηρεσιών στους ιδιώτες πελάτες με μεγάλη οικονομική επιφάνεια.  Στους πελάτες αυτούς, τα εξειδικευμένα στελέχη του PrivateBanking προσφέρουν ολοκληρωμένο φάσμα επενδυτικών επιλογών, ανοικτές προσβάσεις σε όλες τις διεθνείς αγορές, εξατομικευμένη εξυπηρέτηση, και διαχείριση των περιουσιακών τους στοιχείων.

 
Φωτογραφικό στιγμιότυπο της βράβευσης από το Euromoney

 

1Η ΣΕΙΡΑ Διακρίνονται από τα αριστερά προς τα δεξιά:
1. ΚΙΜΩΝ ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ: AREA MANAGER
2. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΕΞΑΡΧΟΣ: AREA MANAGER
3. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ–ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΕΡΡΟΙΟΠΟΥΛΟΣ: ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ PRIVATE BANKING &
ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ (στη φωτογραφία κρατάει το βραβείο)4. ΙΩΑΝΝΑ ΒΕΛΕΡΗ: AREA MANAGER5. ΔΑΝΙΗΛ ΜΑΝΑΗΛΟΓΛΟΥ: ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΜΕΑ ΚΕΝΤΡΩΝ PRIVATE BANKING
6. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΖΑΥΡΑΣ: ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

 

2Η ΣΕΙΡΑ Διακρίνονται από τα αριστερά προς τα δεξιά:
7. ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΤΣΑΚΑΛΗΣ: ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ PRIVATE BANKING ΓΛΥΦΑΔΑΣ8. ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ ΤΣΑΚΝΑΚΗΣ: ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ & ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ 
9. ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΖΑΜΚΙΝΟΣ: ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ PRIVATE BANKING ΝΕΑΣ ΕΥΡΩΠΗΣ10. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΒΑΦΕΙΑΔΗΣ: ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ.